Fransa'da maç öncesi Fatiha suresi okundu! Faslı taraftarlar depremzedeleri unutmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Fransa'da oynanan Fas-Burkino Faso maçında duygu dolu anlar yaşandı. Faslı taraftarlar ülkelerinde yaşanan deprem sonrası hayatını kaybedenler için Fatiha suresi okudu.

Fas, Fransa'da oynanan hazırlık maçında Burkino Faso'yu 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın tek golünü Unahi kaydetti.

Stade de Lens'te oynanan karşılaşma öncesi Faslı taraftarlar, ülkelerinde yaşanan 7 büyüklüğündeki depremden dolayı hayatını kaybedenler için Fatiha suresi okudu.

Fransa'da maç öncesi Fatiha suresi okundu! Faslı taraftarlar depremzedeleri unutmadı

FATİHA SURESİ VE ANLAMI

Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdü lillahi rabbil'alemin. Errahmanir'rahim. Maliki yevmiddin.  İyyake na'budü ve iyyake neste'in. İhdinessıratel müstakim. Sıratellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdubi aleyhim ve leddallin.Amin.

Anlamı: Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla.Hamd (övme ve övülme), alemlerin Rabbi Allah’a mahsustur.O, rahmandır ve rahimdir. Ceza gününün malikidir.(Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız. Bize doğru yolu göster. Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil! Amin.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...