Mauro Icardi'den evlilik teklifi! Düğün mekanı İstanbul'un gözbebeği

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
- Güncelleme:
Mauro Icardi'den evlilik teklifi! Düğün mekanı İstanbul'un gözbebeği

Spor Haberleri  / Sabah Gazetesi

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Wanda Nara'ya yeniden evlilik teklifi ettiği öğrenildi. Yaz döneminde yapılması beklenen düğünün İstanbul'da olacağı iddia edildi.

Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Mauro Icardi'nin 2 çocuğunun annesi Wanda Nara'ya evlilik teklif edeceği konuşuluyor.

Wanda Nara, Gente dergisine verdiği demeçte Mauro İcardi'nin 10 yıl sonra kendisine yeniden evlenme teklif ettiğini söyledi.

Icardi'nin kendisine yaptığı teklif hakkında detay paylaşan Wanda Nara, "İcardi bir düğün daha önerdi ama bunu organize edecek vaktimiz olmadı. Eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak bunun Arjantin'de olacağını varsayıyorum" dedi.

Mauro Icardi'den evlilik teklifi! Düğün mekanı İstanbul'un gözbebeği

ÇIRAĞAN SARAYI İDDİASI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre;Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'dan Mauro İcardi'ye sürpriz bir teklif geldi. Timur'un, "Şampiyon olalım. Düğününü Çırağan Sarayı'nda yapalım. Tüm dünya boğazın incisine geliyor" dediği iddia edildi.

ICARDI AY-YILDIZLI BİLEKLİK TAKTI

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...