Mbappe PSG'den ayrılıyor mu? Real Madrid'den yeni açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mbappe PSG'den ayrılıyor mu? Real Madrid'den yeni açıklama

SPOR Haberleri

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ve PSG'nin sportif direktörü Luis Campos, Kylian Mbappe'nin ocak ayında Paris'ten ayrılmak istediği şeklindeki haberlere cevap verdi.

Paris Saint-Germain'in süper yıldızı Kylian Mbappe'nin Fransız devinde mutsuz olduğu ve ocak ayında takımdan ayrılarak Real Madrid'e imza atacağı iddia edilmişti.

PSG'nin sportif direktörü Luis Campos, "Mbappe ile her gün konuşuyorum. Bana mutsuz olduğuna dair bir şey söylemedi. Ocak ayından da ayrılmak istediğini düşünmüyorum" dedi.

CAMPOS'U DA AŞAN BİR KONU

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda mücadele eden PSG, dün gece evinde Benfica ile 1-1 berabere kalmıştı. Paris ekibinin golü Mbappe'den geldi. Christophe Galtier yönetimindeki PSG grupta 8 puanda ve aynı puandaki Benfica ile liderlik mücadelesi veriyor.

Maç öncesi çıkan Mbappe haberleri sorulan Campos, "Mbappe ile çıkan habere dair konuşma fırsatım olmadı" demekle yetindi. İspanyol futbol adamı, "Buradan ayrılmak istediğiyle ilgili başkan Nasser El Khelaifi'yle de konuşmadı. Burada mutlu mu? Gördüğüm kadarıyla mutlu" ifadelerini kullandı.

CARLO ANCELOTTİ RENK VERMEDİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise Shakhtar Donetsk maçından sonra gelen Mbappe sorularına cevap vermek istemediğini söyledi. Mbappe'yi Real Madrid'e getirme projesinin mimarı ise Real Madrid Başkanı Florentino Perez... 

İspanyol devi bu yaz Mbappe transferine çok yaklaşmış ancak 23 yaşındaki Fransız futbolcu PSG'nin teklifini kabul etmişti.

Mbappe PSG'den ayrılıyor mu? Real Madrid'den yeni açıklama

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...