Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Okan Buruk'tan derbi sonu açıklama!

Okan Buruk'tan derbi sonu açıklama!
Başlık ResmiOkan Buruk'tan derbi sonu açiklama!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kaydet
|

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında, Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı takımın 2-1'lik galibiyetinin ardından Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

BAKMADAN GEÇME
Galatasaray
HABER

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız isim maça devam edemedi

Okan Buruk'tan derbi sonu açıklama! - 1. Resim
Başlık ResmiOkan Buruk'tan derbi sonu açıklama! - 1. Resim

İşte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamaları:

"Bence maça çok iyi başladık. Hem attığımız iki gol, hem kaçırdığımız goller, ilk yarıdan 3-4 gol olabilirdi.

Rakibimizin enteresan bir ofsayt çizgisi vardı golünde. Bundan geride olan pozisyonlara ofsayt kararı verildiğini bile gördük bu ülkede. Çizilen çizgiye inanmıyorum. Ofsayt olduğunu düşünüyorum. Kenarda biz de izliyoruz pozisyonları.

Okan Buruk'tan derbi sonu açıklama! - 2. Resim
Başlık ResmiOkan Buruk'tan derbi sonu açıklama! - 2. Resim

Bizim de yorgunluğumuzla birlikte rakibin ikinci yarıda hücum ettiği anlar oldu. 3-1 yapsak çok daha erken bitirebilirdik. Ben oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Rakibe yaptığımız baskılar, mücadelemiz çok yüksekti. Taraftarlarımızla birlikte maç sonu bir bütün olduk.

Biz tekrar lige odaklanmak zorundayız. Bunu Beşiktaş maçında sergileyemedik aslında ama bugün psikolojik olarak kazanmak pozitif bir şey. Oyun olarak da bence çok üstündük."

Okan Buruk'tan derbi sonu açıklama! - 3. Resim
Başlık ResmiOkan Buruk'tan derbi sonu açıklama! - 3. Resim

"Benim onunla aramda bir şey olmadı. Ben hakemleri tebrik ettim, o da tebrik etti. Ben giderken arkadan müdahalesi oldu. Burnumda bir çizik oluştu. Çok da abartmayacağım ama şık bir şey değildi. Maç önü de sonu da birbirimizin elini sıkmamız gerekirdi ama dediğim gibi çok da önemli değil. Yaşananları abartmayacağım."

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.