Trabzonspor'da tek çare Nwakaeme

- Güncelleme:
Trabzonspor'da tek çare Nwakaeme

SPOR Haberleri

Takımı ateşleyecek, tribünleri heyecanlandıracak bir transfer isteyen başkan Ertuğrul Doğan, Al Fayad’da mutsuz olan Nijeryalı oyuncuyu kiralamak istiyor

Çok değil daha bir yıl önce şampiyonluk yaşayan Trabzonspor’daki büyük düşüş, camiayı endişeye sevk etti. Geçen sezon ligi altıncı sırada bitirip Avrupa kupaları vizesi alamayan bordo mavililer, bu sezona da kâbus gibi bir başlangıç yaptı. Oynadığı üç maçın birini kazanıp (Antalya), ikisini kaybeden (Galatasaray ve Rizespor) Trabzonspor’da tribünler “yönetim istifa” sesleriyle çalkalandı. Takımın başına Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica’yı getiren ve onun isteği doğrultusunda transferde Hırvat pazarına yoğunlaşan başkan Ertuğrul Doğan, takımı ateşleyecek, tribünleri mutlu edecek bir ismin peşine düştü.

KULÜBÜNDE MUTSUZ

Bu isim ise bordo mavililerin yakından tanıdığı birisi; Anthony Nwakaeme. Trabzonspor’da şampiyonluğun baş mimarlarından olan ve taraftarın gönlünde taht kuran Nijeryalı yıldız için girişimler başlayacak. Başkan Doğan, Arabistan takımlarından Al-Fayha’da forma giyen ancak orada mutlu olmayan Nwakaeme’yi, sezon sonuna kadar kiralamak için teklifte bulunacak. Sakatlığı sebebiyle kadroya giremeyen Nwakaeme’nin 10-15 gün sonra sahalara dönebileceği öğrenildi. Hoca değişikliği sonrası mutsuz olan Nwakaeme’nin de Trabzonspor’a geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...