Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

UEFA yetkilileri Fenerbahçe'ye 2 yıl süre tanıyacak

UEFA yetkilileri Fenerbahçe'ye 2 yıl süre tanıyacak
Fotoğraf Başlığı UEFA yetkilileri Fenerbahçe'ye 2 yil süre taniyacak

Konunun uzmanlarına göre UEFA yetkilileri 4 Aralık'taki toplantıda 'olması gerekenleri' anlatıp tablonun düzeltilmesi için Fenerbahçe'ye 2 yıl süre tanıyacak. Bu arada bahsi geçen UEFA gelirleri de Fenerbahçe'nin toplam bilançosunda yüzde 12.85'e denk geliyor.

Kaydet
a- | +A

Fenerbahçe’nin 4 Aralık’taki UEFA toplantısında karşılaşacağı tablo büyük ölçüde belli.

Buna göre son 2 yıldır zaten cezası sebebiyle herhangi bir Avrupa geliri söz konusu olmayan Sarı- Lacivertliler, UEFA’yı ilk toplantıda ikna edebilirse hak edişlerine kavuşacak. Ancak bu toplantı olumsuz sonuçlanırsa o zaman UEFA yetkilileri temsilcimize, durumun aslında ‘nasıl olması gerektiğini’ anlatacak. Bunun için bir süre tanınması ve bunun da 2 yıldan az olmaması bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe’nin gelirleri içinde UEFA kalemi son dönemler dikkate alındığında yüzde 12.85’lik bir yer tutuyor. Şirketin son satışlarına göre de bunun TL karşılığı 40 milyon lira.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.