Bernard Arnault kimdir? | Bernard Arnault kaç yaşında ve nereli?

Düzenleyen:
Bernard Arnault kimdir? | Bernard Arnault kaç yaşında ve nereli?

TÜRKİYE Haberleri

Son günlerin en çok merak edilen isimlerinden birisi Bernard Arnault oldu. Dünyanın en zenginleri listesinde kimi zaman ismi zirvelerde bulunan Bernard Arnault merakla araştırılıyor. Bernard Arnault, adından söz ettiren onlarca şirketin yöneticiliğini yapmaktadır. Peki, Bernard Arnault kimdir ve kaç yaşında? İşte, Bernard Arnault hakkında bazı bilgiler...

Bernard Arnault kimdir, Bernard Arnault kaç yaşında ve nereli? Dünyanın en zenginleri listesinde sık sık yerini alan Bernard Arnault merakla takip edilen isimlerden. İşte "Bernard Arnault kimdir, Bernard Arnault kaç yaşında ve nereli" gibi merak ettiğiniz soruların cevapları sizin için derlediğimiz haberimizde...

Bernard Arnault kimdir? | Bernard Arnault kaç yaşında ve nereli?

BERNARD ARNAULT KİMDİR? / KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Bernard Arnault, 5 Mart 1949 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Arnault, François Hollande'ın Fransa başkanı seçilmesinden sonra vergi oranlarında artışın gündeme gelmesi üzerine 2012 Ağustosunda Belçika vatandaşlığına başvurdu. Bu haberi izleyen haftalarda Arnault'nun Belçika'daki daha avantajlı vergi mevzuatından yararlanmak için grup şirketlerine ait 4,1 milyar Euro aktifi bu ülkeye aktardığı duyuruldu.

Arnault %51 LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) ve Christian Dior SA. şirketlerinin başkanlığını ve CEO görevlerini üstlenmektedir..

Kızı Delphine Arnault LVMH başkan yardımmcısıdır.

Arnault sanat açık artırma şirketi olan Phillips de Pury & Company sahibidir.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...