Bedirhan’ın kanı yerde kalmadı

Bedirhan’ın kanı yerde kalmadı

YAŞAM Haberleri

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda, Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan'ın şehit düştüğü saldırının faillerinden biri olan ve gri listede yer alan terörist "Partizan" kod adlı Adil Akyürek ölü ele geçirildi.

Terörist Akyürek'in etkisiz hâle getirilmesi, şehit bebeğin Sivas'taki yakınlarının yüreğine su serpti. Şarkışla ilçesindeki torunu ve kızının kabrini ziyaret eden anneanne Suudiye Demir, "Yavrumun katillerinden birini daha yakalamışlar. Allah askerlerimize kuvvet versin. Haberi alınca sevindim. Eski kaymakamımız aradı, ilk müjdeyi o verdi ve bayağı sevindim. Ama acım dinmiyor. Yavrumun acısı hiç dinmez" dedi. Haberi televizyondan izleyen Bedirhan'ın dedesi Mustafa Karakaya ise “Bize böyle bir sevinç yaşattıkları için Cumhurbaşkanımız ve diğer yetkililerden Allah razı olsun. Allah komandolarımızın ayağına taş değdirtmesin. İnşallah bütün şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak, öclerini alacaklar” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...