Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde iş yerleri açılıyor

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde iş yerleri açılıyor
Fotoğraf Başlığı Taksim Meydani ve Istiklal Caddesi'nde is yerleri açiliyor

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde koronavirüs önlemleri kapsamında yaklaşık 2 aydır kapalı olan birçok iş yeri bugün yeninden açıldı. Açılan iş yerlerinde hijyen çalışmaları yapıldı.

Kaydet
a- | +A

Kontrollü sosyal hayata geçişle beraber Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bulunan birçok iş yeninden açılmaya başlandı. Sabahın erken saatlerinden açılan iş yerlerinde detaylı hijyen çalışmaları gerçekleştirildi. Taksim Meydanı’nda bulunan birçok dönerci de uzun sürenin ardından kepenklerini açtı. Uzun bir aranın ardından çalışmaya başlayan bir iş yeri çalışanı, “Allah’ın izniyle uzun bir aradan sonra bugün dükkanımızı açtık. Önlemlerimizi de aldık. Nasip olursa artık çalışacağız, iki aydır yatıyorduk. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

Hafta sonu uygulanan kısıtlama kararının sona ermesi ve havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar İstiklal Caddesi’nde gezintiye çıktı.

İstiklal Caddesi'ne girmek isteyen vatandaşları ve turistleri Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri karşıladı. Caddenin girişine kurulan stantlarda giriş yapmak isteyenlerin ateşleri ölçüldü, ellerine dezenfektan sıkıldı, maskesi olmayanları ise maske verildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.