Memiş Çelik Kimdir? AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik Şereflikoçhisarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Memiş Çelik Kimdir? AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik Şereflikoçhisarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik kimdir? Memiş Çelik kaç yaşında, nereli? Memiş Çelik’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Memiş Çelik’in vaatleri nedir? AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Memiş Çelik Şereflikoçhisarlı mı, kimdir? Memiş Çelik nereli, kaç yaşında?

MEMİŞ ÇELİK KİMDİR?

1970’te Devekovan kasabasında doğan Memiş Çelik, ilkokulu Devekovan ilkokulunda, liseyi Şereflikoçhisar İmam Hatip Lisesinde okudu. Aksaray üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu'nda yerel yönetimler bölümünden mezun olduktan sonra lisansını Anadolu Üniversitesi kamu yönetimi bölümünden tamamladı.

Siyasete ilk adımını AK Parti ile 2001 yılında Şereflikoçhisar ilçe kurucular kurulunda atarak başlayan Çelik, 2004 yerel seçimlerinde Ankara il genel meclis üyeliğine seçildi. 2009 yılında ise Devekovan beldesi belediye başkanlığına seçildi. 2014-2015 yıllarında AK Parti Şereflikoçhisar ilçe başkanlığı, 2015-2018 yıllarında ise AK Parti Ankara il disiplin kurulu üyeliği görevinde bulundu.31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AKP’den Şereflikoçhisar Belediye Başkanı olarak seçildi.

Evli ve 6 çocuk babasıdır.

MEMİŞ ÇELİK'İN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Memiş Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya, MHP İlçe Başkanı Halil Şahan, ve beraberindeki heyet, E-90 Karayolu Caddesi'nde hemşehrilerilerini ve esnafları, Kale Mahallesini, Türk Kızılay Şerefl, ikoçhisar Şube Başkanı Sayın Niyazi Düğer'i, ziyaret ederek istek ve talepleri toplayıp vatandaşlarla sıkı diyaloglar kurdu. Daha sonra bazı mahalle esnaflarının şikayetleri doğrultusunda çöp konteynerlerini düzenleyeceğini, çocuklar için daha fazla oyun alanı ve yeşil alan yapacağını, Pazar esnafları ve vatandaşların istekleri doğrultusunda Pazarları düzenleyeceğinden bahsetmiştir.

Bunlara ek olarak bungalov evler, günübirlik tesisler ve belli mahallelere doğalgaz yapacağını da dile getirmiştir. Sokaktaki hayvanlar için hayvan barınağı ve hayvan hastanesi yapacağını ve buna benzer etkinliklerin olacağını dile getiren ve verdiği vaatleri daha seçim gelmeden yerine getiren Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Sayın Memiş Çelik görüşmüş ve ziyaretlerde bulunmuş olduğu vatandaşlara onların istekleri ve talepleri doğrultusunda vaatler vermektedir. Daha güzel bir gelecek için Şereflikoçhisar’ı şereflendireceğinin sözünü vermiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...