Ramazan Şimşek kimdir, aslen nereli? AK Parti MHP ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek'in hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ramazan Şimşek kimdir, aslen nereli? AK Parti MHP ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek'in hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti MHP ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek kimdir? Ramazan Şimşek kaç yaşında, nereli? Ramazan Şimşek’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Ramazan Şimşek’in vaatleri nedir? AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’in hayatı ve biyografisi

AK Parti MHP ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ramazan Şimşek Gölbaşılı mı, kimdir? Ramazan Şimşek nereli, kaç yaşında?

RAMAZAN ŞİMŞEK KİMDİR?

1968 yılında Ankara’nın Gölbaşı İlçesinin Yavrucuk Köyü’nde doğdu. Öğrenim hayatına Yavrucuk Köyü’nde başlayıp Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi’nde devam etti. Okula devam ederken, aynı zamanda Serbest Muhasebeci olarak iş hayatına atıldıktan sonra 1992 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Sigorta Acenteliği faaliyetlerini kapsayan kendi ofisini kurdu.

Evli ve bir çocuk babası olan Şimşek, 2008 – 2012 yıllarında Adalet ve Kalkınma Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı olarak görev yaptı.

Çeşitli STK’larda yöneticilik görevi üstlenerek sosyal projelerde yer alan ve Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe teşkilatında çeşitli görevler üstlenen Şimşek 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gölbaşı Belediye Meclis üyesi seçildi.

2014 – 2019 yılları arasında Büyükşehir Meclis Üyesi, 2015 yılından sonra ise Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve aynı dönemde Plan Bütçe Komisyon üyesi oldu.

Şu anda da Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görevini yerine getirmektedir.

RAMAZAN ŞİMŞEK'İN VAATLERİ

Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi-> 7 etapta tamamlanacak. 
Üniversiteliler Caddesi Projesi
Güneş Enerjisi Santrali Projesi
Seyirtepe Mesire Alanı 
Et Entegre Tesisi Canlı Hayvan Pazarı Ve Et Satış Üniteleri Projesi
Kent Çiftliği Projesi
Tulumtaş Mağazası Müzesi
İncek Hizmet Binası
Akıllı Kent Projesi

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...