Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IKBY Parlamentosu’ndan Erbil saldırısıyla ilgili komisyon

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
IKBY Parlamentosu’ndan Erbil saldırısıyla ilgili komisyon

DÜNYA Haberleri  / İHA

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Parlamentosu, Erbil’de bir Türk diplomat ile 2 Irak vatandaşının hayatını kaybettiği saldırı soruşturmak için bir komisyon kurulacağını duyurdu.

IKBY parlamentosu İçişleri ve Güvenlik komisyonu üyesi Muhammed Saad tarafından yapılan açıklamada, IKBY parlamentosunun saldırıyı araştırmak için bir komisyon oluşturulacağını belirterek, söz konusu komisyon saldırganları yakalamak ve saldırının bütün detaylarını kamuoyuna ulaştırmakla yükümlü olacağını söyledi. Saad, IKBY hükümeti ve parlamentosunun amacının yabancı misyonlar ve işadamlarının IKBY’de sağlanan huzur ve istikrarlı ortamına güvenlerinin sürdürülmesi olduğunu altını çizdi. 
Dün öğlen saatlerinde Erbil’in merkezindeki bir restorana düzenlenen silahlı bir Türk diplomat ile 2 Irak vatandaşı hayatını kaybetmişti. Saldırgan ise olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı. Saldırıyı henüz kimse üstlenmedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...