Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 senede biri ikiz 11 çocuğu oldu, 12’nciyi düşünüyor

Düzenleyen:
10 senede biri ikiz 11 çocuğu oldu, 12’nciyi düşünüyor

DÜNYA Haberleri

ABD’nin New Mexico eyaletinde Courtney Rogers (36), Chris Rogers (32) ile olan 13 senelik evliliğinin büyük bölümünü hamile olarak geçirdi.

Genç kadın, 10 senede biri ikiz olmak üzere 11 çocuk doğurdu. Son çocuğunu kasım ayında sezaryen ameliyatıyla dünyaya getiren Courtney, “Kızım Caris, 15 gün yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kaldı. Onun için çok korktum. Neyse ki şimdi evinde ve mutlu” diye konuştu. Güç toplamak için çocuk sahibi olmaya bir iki sene ara vereceğini ifade eden Courtney, “Anne olmayı çok seviyorum. Biraz dinlendikten sonra yeniden doğum yapmak istiyorum” dedi. Courtney’in çocukları ve yaşları şöyle: Clint (10), Clay (9), Cade (8), Callie (7), Cash (6), ikizler Colt ve Case (5), Calena (3), Caydie (2), Coralee (19 aylık) ve Caris (7 haftalık). Courtney tüm çocuklarını evde kendisi okutuyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...