Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fransa'dan Türkiye kararı: Turuncu listeden çıkarıldı

Fransa'dan Türkiye kararı: Turuncu listeden çıkarıldı
Fotoğraf Başlığı Fransa'dan Türkiye karari: Turuncu listeden çikarildi

Fransa, Covid-19 nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamaları listesinde Türkiye'yi turuncu listeden yeşil listeye alarak seyahati kısıtladığı ülkeler listesinden çıkardı.

Kaydet
a- | +A

Fransa'da, Covid-19 sebebiyle uygulamaya konulan seyahat kısıtlamaları listesi 31 Mart 2022 tarihinde güncellenerek, Türkiye’nin de bulunduğu 46 ülke turuncu listeden çıkarılarak yeşil listeye alındı.

YOLCULAR KISITLAMA OLMADAN SEYAHAT EDEBİLECEK

Böylece Türkiye’den Fransa'ya seyahatlerde zorunlu bir neden gösterme uygulaması son buldu.

Fransa'dan Türkiye'ye yapılacak seyahatlerde Dünya Sağlık Örgütü veya Türkiye tarafından acil kullanım onayı verilmiş aşılardan en az 2 doz (Johnson & Johnson için tek doz) yaptırdıklarını ve son dozdan itibaren en az 14 gün geçtiğini belgeleyen veya son 72 saat içinde alınmış negatif PCR test sonucu ya da son 48 saat içinde alınmış negatif hızlı antijen testinden birini ibraz eden yolcular kısıtlamaya tabii olmaksızın seyahat edebilecek.

BAKMADAN GEÇME
Fransa koronavirüste 5. dalgayla karşı karşıya
HABER

Fransa koronavirüste 5. dalgayla karşı karşıya

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.