Son dakika! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin eşi, evinde saldırıya uğradı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin eşi, evinde saldırıya uğradı

DÜNYA Haberleri

SON DAKİKA HABERİ: Geçtiğimiz aylarda Tayvan’ı ziyaret etmesi ile krize neden olan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nany Pelosi’nin eşi 82 yaşındaki Paul Pelosi evinde silahlı saldırıya uğradı.

25 yıl aradan sonra Tayvan’ı ziyaret eden ilk ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi sözcüsü Drew Hammill, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu sabah bir saldırgan Pelosi'nin San Francisco'daki evine girdi ve Paul Pelosi'ye saldırdı." ifadesine yer verdi.

Söz konusu saldırganın gözaltında olduğu ve saldırının nedeninin soruşturulduğunu belirten Hammill, Paul Pelosi'nin hastaneye kaldırıldığını ve tamamen iyileşmesinin umulduğunu kaydetti.

Hammill, Nancy Pelosi'nin saldırı anında evinde olmadığını belirterek "Nancy Pelosi ve ailesi, olaya müdahale eden tüm emniyet ve sağlık ekiplerine teşekkür ediyor ve bu konuda mahremiyetlerinin korunmasını rica ediyor." ifadesini kullandı.

HARIS'İN ARDINDAN EN ÜST DÜZEY YETKİLİ

Paul Pelosi, mayısta alkollüyken karıştığı kaza nedeniyle 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Nancy Pelosi, ABD'de Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ardından en üst düzey yetkili konumunda bulunuyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...