Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Akar'dan helikopter kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı

Düzenleyen:
Bakan Akar'dan helikopter kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul Sancaktepe'de askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 askerimizin şehit olmasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı. 'Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük... Vatan size minnettardır.' yazısı dikkat çeken mesajda Bakan Akar, "Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve dilerim" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Sancaktepe’de eğitim uçuşu yapan helikopter, askeri alana sadece 25 metre kala bir sokağa düştü. Kazada 2’si subay, 2’si astsubay 4 asker şehit oldu, bir çavuş da ağır yaralandı.
 
Görgü tanıklarından biri “Helikopter havada birkaç kez döndü, evin duvarına çarpıp boşluğa düştü” diyerek kazayı anlattı. Olay yerine giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, pilotların kimseye zarar gelmemesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı. Kahraman pilotların gayreti ve kaza sırasında sokakta kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Bakan Akar'ın mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verd;

"Silah arkadaşlarımız, 26 Kasım 2018'de şehit olmuştur. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve dilerim" 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...