Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Akar'dan hain saldırı sonrası net mesaj: Bunların hesabını mutlaka verecekler!

Düzenleyen:
Bakan Akar'dan hain saldırı sonrası net mesaj: Bunların hesabını mutlaka verecekler!

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Akar, Kulp'taki terör saldırısına ilişkin, "Mücadelemiz yurt içinde, yurt dışında devam ediyor. Bunların hesabını mutlaka verecekler." dedi.

Bakan Akar'ın açıklamasından satır başları: 

"Bunlar mutlaka bunun hesabını verecekler"

Maalesef bugün sabah saatlerinde ekmek parası peşinde olan vatandaşlarımızın, teröristlerin saldırısına tanık olduk, 5 vatandaşımız şehit oldu. Bunların hiçbiri yanlarına kalmayacak. Bunlar mutlaka bunun hesabını verecekler. Arkadaşlarımız şu an arazide, başarılar diliyorum.

Terörle mücadele konusunda azalma, eksilme asla söz konusu değil. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. 

"Operasyon bölgelerimizde şu ana kadar vakamız olmadı"

İlk günden itibaren koronavirüsle mücadele konusunda tüm tedbirlerimizi aldık, uygulamaya başladık. Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile yakın temas halinde bu faaliyetleri sürdürüyoruz. 

Virüsün herhangi bir şekilde operasyon bölgelerine sirayet etmemesi için arkadaşlarımız çalışıyor. Şu ana kadar bu konuda bir sıkıntımız olmadı. Virüse karşı mücadelemizi de sürdürüyoruz. Operasyon bölgelerimizde şu ana kadar vakamız olmadı.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...