DEAŞ'ta 'Ölüm Emri' veren sözde 'kadı' Kırşehir'de yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
DEAŞ'ta 'Ölüm Emri' veren sözde 'kadı' Kırşehir'de yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Terör Örgütü DEAŞ'ın içerisinde sözde 'kadı' olarak görev yaptığı öğrenilen ve bir çok kişinin ölüm emrini veren A.J.H ve beraberindeki 2 kişi ile birlikte Kırşehir'de polis ekipleri tarafından yakalandı.

Terör Örgütü DEAŞ'ta infaz emri veren terörist için düğmeye basıldı.  Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin ve mensuplarının tespit ve deşifresine yönelik çalışma başlattı.

Operasyon düzenleyen ekipler, geçmiş yıllarda DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde sözde kadı olarak çok sayıda infaz emri verdiği tespit edilen A.J.H. ile beraber örgüt içerisinde sözde asker olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen E.S. ve E.V.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

DİJİTAL MATERYALLER SİLİNMİŞ

Terör Örgütü adına faaliyet yürüten şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerin yakalanma ihtimaline karşı dijital materyallerini temizlediği ve örgüte ait doküman bulundurmadığı da tespit edildi. Teknik takip ve istihbarat çalışmalarıyla yakalanan şüphelilerin; adliyeye sevk edildikten sonra haklarında sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...