Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

HDP liderleri Meclis'e uğramıyor

HDP liderleri Meclis'e uğramıyor
Fotoğraf Başlığı HDP liderleri Meclis'e ugramiyor

Güvenoyu alan Davutoğlu muhalefetle tokalaştı, Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ise yine Genel Kurul'da yoktu.

Kaydet
a- | +A

AK Parti Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan 64. Hükümet TBMM'den güvenoyu aldı.

"EŞ BAŞKANLAR BURADA OLSAYDI ONLARLA DA GÖRÜŞÜRDÜM"
Teşekkür konuşmasında hükümet programının görüşmelerinin yapıldığı gün TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın daveti ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldiklerini hatırlatan Davutoğlu, "Diğer genel başkanlar, eş başkanlar burada olsaydı onlarla da görüşürdüm" dedi.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ İLE TOKALAŞTI
Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasının ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Grup Başkanvekilleri ile tokalaştı.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yokluğu ise dikkat çekti. Öte yandan iki genel başkanın da yokluğu ilk değil. Meclis açıldığı günden bu yana HDP liderleri Meclis'e neredeyse uğramıyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.