Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

HDP'li Zeydan, Demirtaş'ın yanına gönderildi

HDP'li Zeydan, Demirtaş'ın yanına gönderildi
Fotoğraf Başlığı HDP'li Zeydan, Demirtas'in yanina gönderildi

Terör operasyonu kapsamında tutuklanan HDP'li Abdullah Zeydan, Demirtaş'ın kaldığı Edirne Cezaevi'ne; Selma Irmak ise Yüksekdağ'ın yanına Kandıra Cezaevi'ne gönderildi.

Kaydet
a- | +A

Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi'ne konuldu. Hakkari'de çıkartıldıkları mahkemece tutuklanan HDP Milletvekilleri Selma Irmak ve Abdullah Zeydan'dan biri Kandıra'ya diğeri ise Edirne'ye gönderildi.

UÇAKLA VAN'A, VAN'DAN HELİKOPTERLE HAKKARİ'YE

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü terör soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekilleri Abdullah Zeydan ve Selma Irmak, dün sabah saatlerinde uçakla Van'a, Van'dan da helikopterle Hakkari'ye getirilerek adliyeye sevk edilmişti. Akşam saatlerine kadar devam eden mahkemenin sonunda Irmak ve Zeydan tutuklandı.

IRMAK KANDIRA'YA YÜKSEKDAĞ'IN YANINA, ZEYDAN EDİRNE'YE DEMİRTAŞ'IN YANINA

Akşam saatlerinde Selma Irmak Kandıra Kadın Cezaevine Eş Başkan Fİgen Yüksekdağ'ın yanına , Abdullah Zeydan ise Edirne Cezaevine Eş Başkan Selahattin Demirtaş'ın yanına gönderildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Hatay Genel Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.