İBB temizlik personeli dehşeti kamerada: Belediye aracıyla vatandaşı ezdi 

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) personeli, resmi plakalı temizlik aracıyla önce vatandaşın aracına çarptı ardından sürücüyü ezdi. Aracı kullanan personel, olayda ayağından ağır yaralanan vatandaşın yardım çağrısına rağmen kaçarak uzaklaştı. "Ayağımı kaybetme riskim var..." diyen vatandaş isyanda! İşte o anlar...

Olay, geçtiğimiz Temmuz ayında oldu. İddiaya göre, Maltepe’de yaşayan Celal Sönmez (31) Şişli’de gece saatlerinde eve döneceği aracı arıza veren Sönmez, otomobilini yol kenarına çekerek aradığı araç arıza ekibini beklemeye başladı.

Resmi plakalı temizlik aracıyla caddeye gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) personeli Yaşar Ö, Sönmez’den aracını çekmesini istedi. Celal Sönmez’den aldığı ‘aracım arıza yaptı servis bekliyorum’ cevabına sinirlenen personel, hakaretler savurdu. Temizlik aracına geri dönen Yaşar Ö. Sönmez’e ait otomobile çarptı. Sönmez, otomobilinden inerek tutanak tutturmak için Yaşar Ö. ile konuşmak istedi. Olay yerinden kaçmak için aracı çalıştıran Yaşar Ö. hız yaptığı esnada 31 yaşındaki Celal Sönmez’i aracın altına alarak ezdi.

İBB temizlik personeli dehşeti kamerada: Belediye aracıyla vatandaşı ezdi 

YARDIM ÇIĞLIKLARINI DUYDUNCA KAÇTI!

Olayda ayaklarından ağır yaralanan Celal Sönmez, ‘ambulans çağır’ diyerek temizlik personeli Yaşar Ö’den yardım istedi. Zanlı Yaşar Ö ise olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Kendi imkanlarıyla hastaneye giden Sönmez, olay sonrası sol ayağındaki 5 parmağını kaybetti. Olay yargıya taşıdı. Temizlik personeli çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

"YARDIM İSTEDİM O KAÇTI"

Celal Sönmez, “Aracım arıza yapınca yol kenarına çekip dörtlülerimi yaktım ve araç arıza servisine durumu bildirdim. O esnada İBB’ye ait temizlik aracı arkama yanaşarak aracı oradan çekmemi istedi. Aracımı biraz daha öne aldım. Bir süre sonra araçtan inen temizlik personeli yanıma gelerek hakaret etmeye başladı. Aracına binerek otomobilime kasten çarptı. Ben de tutanak tutmak için kendisini durdurmak isteyince kasıtlı olarak aracı resmen üzerime sürdü, ezdi. Beni bu hale getirdi.

İBB temizlik personeli dehşeti kamerada: Belediye aracıyla vatandaşı ezdi 

"AYAĞIMI KAYBETME RİSKİM VAR"

Olay esnasında kendisinden ambulans çağırması için yardım istedim ancak kendisi kaçmayı tercih etti. 8 ameliyat geçirdim. Sol ayağımdaki 5 parmağımı kaybettim. Ayağımı kaybetme riskim var. Bu şahıs daha ben hastaneden çıkmadan serbest bırakıldı. Benim hayatımı kararttı. Tek istediğim adalet" diye konuştu.

İBB temizlik personeli dehşeti kamerada: Belediye aracıyla vatandaşı ezdi 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erc17 Eylül 2023 11:21

Bu gibi pisliklere gün ışığı gösterilmesin ne serbest bırakmasi hemen atin zindana bu iti

Sonraki Haber Yükleniyor...