Konya'da belediye binasında yangın

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Ajanslar

Konya Karatay Belediyesi'nin hizmet binasında yangın çıktı. Yangının, yemekhane bölümündeki baca kısmından çatıya sıçradığı tahmin ediliyor.

Konya'da Karatay Belediyesi'nin Aziziye Mahallesi’ndeki hizmet binasının çatı katında yangın çıktı. Olay yerine 7 itfaiye aracı ve çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yangını söndürmek için hızla müdahale etti.

Konya'da belediye binasında yangın

Yangın söndürme çalışmalarını yakından takip eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye binası önünde gazetecilere açıklama yaptı. Kılca yangının yemekhane bölümünde öğlen yemeğini hazırlayan personel tarafından fark edilmesi üzerine hemen olay yerine geldiklerini belirtti.

Konya'da belediye binasında yangın

Yangın, erken fark edilmesi ve hızlı müdahale ile kontrol altına alındı.

"ALLAH BETERİNDEN KORUSUN"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal medya hesabından “Belediyemizin çatı bölümünün bir kısmında yangın meydana geldi. Hamdolsun erken fark etmemiz ve hızlı müdahale ile şu anda durum kontrol altında. Allah beterinden korusun" açıklaması yaptı.

Kılca, yangının çıkış sebebiyle ilgili şu ayrıntıları verdi.

"Muhtemelen yemekhane bölümümüzün baca kısmından çatıya sıçradığı tahmin edilen yangına önce personelimiz müdahale etmiş, söndüremeyince itfaiyeye haber vermişler. Şu anda itfaiyemiz büyük ölçüde yangını kontrol altına aldı. Çatı bölümümüzde maddi hasar var. Hamdolsun kimseye bir şey olmadı. Önemli olan, cana bir şey gelmesin"

Konya'da belediye binasında yangın

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...