Haftanın sanat ajandası

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Haftanın sanat ajandası

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İşte önümüzdeki günlerin dikkat çeken sanat faaliyetleri; tiyatro oyunları, sergiler, canlı performanslar, konferanslar ve dahası...

  • AKM, ara tatilde çocuk atölyelerine ev sahipliği yapıyor. Faaliyetler 22 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.
  • Pera Müzesi “Yazar-Editör Sohbetleri”nde, yazar Murathan Mungan ile yeni romanı “995 km”nin yayıma hazırlık sürecinde birlikte çalıştığı editör Müge Gürsoy Sökmen’i 25 Ocak akşamı 18.00’de misafir ediyor.
  • İş Sanat, yarıyıl tatiline giren öğrencileri İstanbul ve Ankara’da bulunan müzelerinde renkli atölyelerde ağırlayacak.
  • 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek farklı atölyelere; İstanbul’daki Türkiye İş Bankası Müzesi ve Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi ile Ankara’daki İktisadi Bağımsızlık Müzesi ev sahipliği yapacak.
  • Salt’ın “Türkiye’de Mimarlık Eğitimi” sergisi paralelindeki programlar, 20 Ocak’ta Uğur Tanyeli’nin gerçekleştireceği açık ders ile başlıyor.
Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...