Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Harry Potter 20. yılı özel şovunda büyük hata! Hayranların gözünden kaçmadı

Düzenleyen:
Harry Potter 20. yılı özel şovunda büyük hata! Hayranların gözünden kaçmadı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Harry Potter film serisinin ilk filminin vizyona girişinin 20'nci yılını kutlamak için hazırlanan 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' adlı yapımda Emma Watson yerine ABD'li oyuncu Emma Roberts'ın çocukluk fotoğrafının kullanıldığı ortaya çıktı.

Harry Potter serisinin hayranları, uzun bir süredir heyecanla bekledikleri 20'nci yıl özel yapımına 1 Ocak'ta kavuştu. Filmin başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint'in yanı sıra diğer ünlü oyuncuların da bir araya geldiği yapımdaki bir hata ise dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

EMMA WATSON YERİNE EMMA ROBERTS

"Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş"te Hermione Granger karakterine hayat veren Emma Watson'ın çocukluk fotoğrafı yerine ABD'li oyuncu Emma Roberts'ın fotoğrafı kullanıldı. Bu hatayı fark eden ünlü oyuncunun hayranları, sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Hermione Granger karakterini canlandıran 31 yaşındaki Watson, çocukluk ve gençlik döneminde fantastik film serisine nasıl takıntılı hale geldiğini anlattığı sırada ekrana 'Mickey Mouse' kulakları takmış bir kız çocuğunun fotoğrafı geldi. Bu fotoğrafın Watson'a ait olduğu ima edilse de fotoğraf aslında Roberts'a aitti. 

Harry Potter 20. yılı özel şovunda büyük hata! Hayranların gözünden kaçmadıSöz konusu fotoğrafın Emma Roberts tarafından Instagram'da 8 Şubat 2012'de paylaşıldığı ortaya çıktı.

"KELİMENİN TAM ANLAMIYLA EMMA ROBERTS"

Hayranlar, söz konusu fotoğrafın ilk olarak Roberts'ın Instagram hesabında paylaşıldığını belirttiler. Twitter'dan paylaşımda bulunan hayranlar ise söz konusu hatayı tiye alarak, "Kelimenin tam anlamıyla Emma Roberts, Emma Watson değil" dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...