Şener Şen ayakta alkışlandı

Düzenleyen:
Şener Şen ayakta alkışlandı

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın usta ismi Şener Şen, 40 yıl önce ilk defa İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı ‘Zengin Mutfağı’ ile yeniden tiyatro sahnesine geri döndü.

 Vasıf Öngören’in yazdığı hiciv dolu, eğlenceli oyunda 40 yıl önce aşçı Lütfü Usta ile seyirci karşısına çıkan Şen, yine aynı karaktere hayat vererek başrolü üstlenirken usta oyuncuya Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan gibi genç isimler sahnede eşlik etti. 2 perdeden oluşan oyunun sonunda Şener Şen ve ekibi dakikalarca ayakta alkışlandı. Şener Şen'i 14 yıl ara verdiği tiyatro sahnesine döndüren oyuna, sanat ve iş dünyasından ilgi oldukça yoğundu. DasDas’ın Metropol İstanbul’da yeni açılan mekanında gerçekleşen prömiyerine Emel Sayın, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Ozan Güven, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Bergüzar Korel, Hülya Darcan, Tuncay Özilhan, Gupse Özay, Dilan Çiçek Deniz, Büşra Develi, Seda Bakan, Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, Osman Sonant, Mert ve İdil Fırat, Harun Tekin, Melisa Sözen, Koray Candemir, Didem Balçın, Yiğit Kirazcı, Hazal Türesan, Timur Savcı, Türkan Derya, Gül Oğuz, Mirgün Cabas ve Tuna Kiremitçi gibi sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...