Kim Milyoner Olmak İster'de basit matematik sorusuna şoke eden cevap

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster'de basit matematik sorusuna şoke eden cevap

MAGAZİN Haberleri

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de matematik sorusu geceye damgasını vurdu. "Üçün üç katından ikinin iki katı çıkarılırsa sonuç kaç olur?" gibi basit bir soruya verdiği cevap sonrası elenen yarışmacı, izleyenlere pes dedirtti.

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yer alan yarışmacılardan birinin temel matematik sorusuna verdiği cevap, izleyenleri şoke etti. Yarışmacının bilemediği soruyu, joker olarak seçtiği İTÜ mezunu inşaat mühendisi de yanlış cevaplayınca genç kadın 3. soruda yarışmaya veda etti.

Kim Milyoner Olmak İster'de basit matematik sorusuna şoke eden cevapYarışmacı karşısına çıkan soruyu görünce memnuniyetsizliğini saklayamadı

İTÜ'LÜ İNŞAAT MÜHENDİSİ MATEMATİK SORUSUNU ÇÖZEMEDİ
Ekranların fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Elif isimli genç kadın, 3. soruda karşısına çıkan " Üçün üç katından ikinin iki katı çıkarılırsa sonuç kaç olur?" sorusunu bilemeyince, izleyenler şaşkınlık yaşadı. Olayı daha da inanılmaz kılan şey ise, Elif'in joker olarak aradığı inşaat mühendisinin de yanlış cevap vermesi oldu. 

Kim Milyoner Olmak İster'de basit matematik sorusuna şoke eden cevapYarışmada en dikkat çekici an ise, sayısal bölüm mezunu bir mühendisin basit matematik sorusuna cevap verememesi oldu.

"23" CEVABI PES DEDİRTTİ
"Üçün üç katından ikinin iki katı çıkarılırsa sonuç kaç olur?" sorusuna cevap olarak şıklarda; A-1, B-2, C-5, D-23 seçenekleri bulunuyordu. Yarışmacı koltuğundaki Elif'in aradığı inşaat mühendisinin D şıkkını seçerek 23 cevabını vermesi olay oldu. Zira sorunun cevabı C şıkkı, yani 5 olacaktı. Şaşırtan anların ardından genç yarışmacı üzüntüyle programa veda etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...