Cannes’da Meryem Uzerli rüzgarı… Bakan dönüp bir daha baktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cannes’da Meryem Uzerli rüzgarı… Bakan dönüp bir daha baktı

MAGAZİN Haberleri

Bu yıl 76.’sı düzenlenen Cannes Film Festivali kapılarını açtı. Ünlülerin kırmızı halıda şıklık yarışına girdiği törende oyuncu Meryem Uzerli, sade makyajı ve duru güzelliğiyle adından söz ettirdi.

Sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali bu yıl 16-27 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. Birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için yarıştığı festivalde yine şıklık yarışı yaşandı.

DURU HALİ DİKKAT ÇEKTİ

76. kez görkemli törenle kapılarını açan Cannes Film Festivali’ne Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteriyle adından söz ettiren Meryem Uzerli de katıldı. Başarılı oyuncu gecede ‘Maison Novague’ imzası taşıyan siyah bir elbise tercih etti. Uzerli stilini sade makyajı ve saçıyla tamamladı. Duru hali dikkat çeken ünlü oyuncu güzelliğiyle ilgi odağı oldu.

Cannes’da Meryem Uzerli rüzgarı… Bakan dönüp bir daha baktı

POZLARINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Festivalin açılış töreninde boy gösteren Meryem Uzerli, 7,5 milyon takipçili Instagram hesabından pozlarını bir bir paylaştı. Ünlü oyuncunun hem Türk hem de yabancı hayranları paylaşılan kareleri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

GEÇTİĞİMİZ SENE DE KATILMIŞTI

Meryem Uzerli geçtiğimiz sene de festivale katılmıştı. NTV’de yer alan haberde; Uzerli, yıldız isimlerle birlikte kırmızı halıda yürüyerek objektiflere poz vermişti. Uzerli'nin fotoğrafları uluslararası ajanslar tarafında da servis edildi. Uzerli'nin elbisesi Yanina Yulia, takıları ise Caroline Scheufele imzalıydı. İşte Uzerli'nin 2022 Cannes kırmızı halısından yansıyan kareleri...

Cannes’da Meryem Uzerli rüzgarı… Bakan dönüp bir daha baktı

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr
Fotoğraflar: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...