Hollywood’da Filistin yasağı: Oyuncu Melissa Barrera Çığlık 7 kadrosundan çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hollywood’da Filistin yasağı: Oyuncu Melissa Barrera Çığlık 7 kadrosundan çıkarıldı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Melissa Barrera, İsrail’in Filistin’e yönelik zulmüne tepki gösterdiği için işinden oldu. Filistin’e sosyal medya aracılığıyla destek paylaşımları yapan Barrera’nın ‘Çığlık 7’ filminin kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

Hollywood, Meksikalı oyuncu Melissa Barrera’nın Filistin'e destek göstermesinden rahatsız oldu. ‘Çığlık’ serisinin yıldızı olan isim, yeni filmden kovulduğunu açıkladı. 

İsrail ordusunun, 46 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde öldürülen Filistinlilerin sayısı 14 bin 128'e yükseldi. 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarda ölenlerin 5 bin 840'ı çocuk, 3 bin 920'sinin kadın olduğu bildirildi. 

FİLMDEN KOVULDU

Dünya genelinde ünlü isimler İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki göstermeye devam ederken, oyuncu Melissa Barrera da zulme sessiz kalmadı. Kült korku filmleri arasında yer alan Çığlık’ın başrol oyuncusu olan Barrera, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. Barrera’nın Filistin’e destek amaçlı yaptığı paylaşımlar "antisemitist" olarak değerlendirildi. 

Melissa Barrera’nın yer alacağı ‘Çığlık 7’ filminin kadrosundan çıkarıldığı açıklandı. 

“GAZZE’YE TOPLAMA KAMPI GİBİ DAVRANILIYOR”

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren ve Batı medyasını "tek taraflı" olmakla suçlayan oyuncu bir paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Gazze’ye toplama kampı gibi davranılıyor. Herkesi bir araya toplamak, gidecek yer yok, elektrik yok, su yok… İnsanlar tarihimizden hiçbir şey öğrenmedi. Ve tıpkı tarihlerimiz gibi, hala sessizce tüm olanları izliyorlar. Şu anda da soykırım ve etnik temizlik yaşanıyor ancak kimse bir şey yapmıyor.”

Bu yılki oyuncu ve yazar grevleri nedeniyle ertelenen Çığlık 7'nin 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...