Kızılcık Şerbeti hayranı olan Edis dizide nefret ettiği karakteri açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti hayranı olan Edis dizide nefret ettiği karakteri açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Şarkıları ve başarılı performansıyla beğeni toplayan Edis, üç gün üst üste Harbiye’de konser verdi. Ünlü popçu, kendisini dinlemeye gelenler arasında Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjde Uzman’ı görünce içini döktü.

‘Arıyorum’ , ‘Çok Çok’ , ‘Olmamış mı?’ , ‘Benim Ol’ gibi şarkılarıyla adından söz ettiren pop şarkıcısı Edis Görgülü’nün son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti ile ilgili yaptığı yorum dikkat çekti.

Edis, üç gün üst üste Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Ünlü şarkıcının şarkılarını seslendirdiği gece ses, ışık ve dans şovlarıyla renklendi. 
Edis’i dinlemeye gelenler arasında ünlü isimler de yer aldı. Çağla Şıkel, Enis Arıkan, Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu gibi ünlüler konseri izlemek için Harbiye’ye akın etti.  

“FATİH’TEN NEFRET EDİYORUM”

Oyuncuları arasında Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç, Barış Kılıç’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman da Edis'i dinleyenler arasındaydı.

Kızılcık Şerbeti hayranı olduğunu belirten Edis, Uzman’ı görünce içini döktü. Ünlü şarkıcı, dizide eşini aldatan ve bebeğin velayetini almak için türlü oyunlar oynayan Fatih’ten nefret ettiğini açıkladı. 

Diziyle ilgili yorum yapmayı ihmal etmeyen Edis, Müjde Uzman’a dönerek, “Çok sinirliyim Fatih’e. Nefret ediyorum ondan. İyi ki getirmedin onu yanında. Görmek bile istemiyorum onu. 'Biz rolümüzü yapıyoruz' diyorlar ama ona da inanmıyorum. Sen çok tatlısın ama. Biz de sadece 'güno' var” dedi.

Kızılcık Şerbeti hayranı olan Edis dizide nefret ettiği karakteri açıkladı

Kızılcık Şerbeti'nde dizisinde Doğa ve Fatih

Kızılcık Şerbeti dizisinde, bebeğinin velayetini zorla eşinden alan ve türlü oyunlar oynayan Fatih'i oynayan Doğukan Güngör'e sosyal medyada tepki yağdı. Dizideki rolü için linç edilen Göngör için "Fatihi.tokatla.com" diye bir internet sitesi de açıldı. Sitenin kendisine gönderilmesiyle çok şaşıran Güngör, "Bu kadarını beklemiyordum" yorumu yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...