Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan tek gollü galibiyet (Beşiktaş 1-0 Göztepe)

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan tek gollü galibiyet (Beşiktaş 1-0 Göztepe)

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'yi evinde ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuç ile birlikte Beşiktaş puanını 52'ye yükseltirken Göztepe 27 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'yi evinde ağırlayan Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın 46. dakikada attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuç ile birlikte Beşiktaş puanını 52'ye yükseltirken Göztepe 27 puanda kaldı.

MAÇTAN DETAYLAR

Kagawa bir maç sonra ilk 11'de

Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Kagawa, bir maç sonra ilk 11'de oynama şansı yakaladı. Ligin 24. haftasında Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta ilk 11'de oynayan Japon futbolcu, geçen haftaki Atiker Konyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olarak takımının galibiyet golüne imza atmıştı.

Transferinin ardından 5 maçta görev alan ve bunların sadece birinde ilk 11'de sahaya çıkan Kagawa, orta sahada hücuma dönük oynadı.

Kagawa'nın forvet arkası oynadığı Beşiktaş'ta orta sahanın solunda ise Adem Ljajic görev yaptı.

Dorukhan Toköz'ün cezası bitti

Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezası nedeniyle Atiker Konyaspor mücadelesinde kadroda yer alamayan Dorukhan Toköz, Göztepe karşısında ilk 11'de yerini aldı.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan ve A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başaran 22 yaşındaki oyuncu, savunmaya dönük görevini sürdürmeye çalıştı.

Medel stoperde

Beşiktaş'ta sakatlığı süren Nicolas Isimat-Mirin'in yokluğunda Göztepe karşısında savunmanın göbeğinde Domagoj Vida'nın yanında Gary Medel görev yaptı.

Siyah-beyazlı ekipte geçen hafta ise Necip Uysal, stoperde şans bulmuştu.

Beşiktaş'ta Isimat-Mirin'in yanı sıra Caner Erkin de sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı.

Süper Lig'deki 2000. maçını oynadı

Beşiktaş, Göztepe karşılaşmasıyla Süper Lig'deki 2000. maçına çıktı.

Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig'de tüm sezonlarda yer alan siyah-beyazlı ekip, Göztepe karşılaşması öncesi ligde çıktığı 1999 maçta 1080 galibiyet, 553 beraberlik, 366 mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda 3254 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 1686 gol gördü.

Ligde ilk maçını 21 Şubat 1959 tarihinde Alsancak Stadı'nda bir başka İzmir takımı Altay ile oynayan Beşiktaş, Nazmi Bilge'nin attığı gollerle mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

Taraftarlardan futbolculara destek

Siyah-beyazlı taraftarlar, geçen hafta protesto ettikleri futbolculara destek verdi.

Taraftarlar, geçen hafta en çok tepki gösterdikleri oyunculardan biri olan kaleci Loris Karius'u alkışlarla karşılarken, ısınmak için sahaya çıkan diğer oyunculara da aynı desteği gösterdi.

Siyah-beyazlılar, kadroların anonsu sırasında teknik direktör Şenol Güneş'in isminin söylenmesi sırasında deneyimli teknik adama yine tepki gösterdi.

Çanakkale Zaferi unutulmadı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla iki takım oyuncuları sahaya "Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale, Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyoruz" yazılı pankartla çıktı.

Maç öncesi ayrıca Beşiktaş futbol oynayan ve Kurtuluş Savaşı'nın yanı sıra Sarıkamış Kafkas cephesinde ve Çanakkale Savaşı'nda şehit düşenler için saygı duruşu yapıldı. Vodafone Park'taki skorboardda fotoğrafları yer alan bu isimler, tek tek anons edilerek anıldı.

Bu arada Beşiktaşlı oyuncular, "Kök hücre bağışı hayat kurtarır! Öykü Arin'e umut ol" yazılı pankartla çıktı.

Stat: Vodafone
Hakemler: Serkan Çınar, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy
Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Medel, Adriano ? (Necip dk. 12, Lens dk. 46), Atiba, Dorukhan, Quaresma, Kagawa (Oğuzhan Özyakup dk. 90 ?), Adem Ljajic, Burak Yılmaz
Yedekler: Utku, Enzo Roco, Rıdvan, Muhayer, Lens, Mustafa, Güven, Larin
Teknik Direktör: Şenol Güneş
Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Reis, Agbenyenu, Poko (N'gando dk. 84 ?), Borges (Nabil Ghilas dk. 60), Yasin, Serdar Gürler, Andre Castro, Deniz Kadah (Alpaslan dk. 72)
Yedekler: Göktuğ, Berkan, Kadu, Yalçın, Halil, Tayfur, Jerome
Teknik Direktör: Tamer Tuna
Gol: Burak Yılmaz (dk. 46) (Beşiktaş)
Sarı kart: Yasin (Göztepe)  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...