HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş ve Galatasaray, Eskişehirspor'un yıldızı için nabız yokladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beşiktaş ve Galatasaray, Eskişehirspor'un yıldızı için nabız yokladı
Beşiktaş, Galatasaray, Eskişehirspor, Mehmet Özcan, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehirspor’un 20 yaşındaki başarılı ön liberosu Mehmet Özcan için Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın nabız yokladığı öğrenildi. İki ekibin de önümüzdeki günlerde kırmızı-siyahlı kulübe resmi teklifte bulunması bekleniyor.

Eskişehirspor'un 20 yaşındaki genç oyuncusu Mehmet Özcan için Galatasaray ve Beşiktaş'ın nabız yokladığı öğrenildi. Son günlerde büyük kulüplerin radarına giren genç yetenek için Beşiktaş ve Galatasaray teklif yapmaya hazırlanıyor. Transferde yerli futbolcuların öne çıktığı bu sırada futbolcunun da beklemeye geçtiği, Eskişehirspor’a iyi bir para kazandırmak için yöneticilerin kararını bekleyeceği öğrenildi. 

Öte yandan resmi bir teklifin gelmediğini vurgulayan kırmızı-siyahlı kulübün yetkilileri, resmi teklif yapıldığına dair çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...