Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sistem değişimi

Sistem değişimi
Başlık ResmiSistem degisimi

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Y. Denizlispor maçı öncesi idmanlarda çift santrfor ve üçlü defans denemeleri yapıyor.

Kaydet
|

MURAD TAMER

Lige Trabzonspor galibiyetiyle başladıktan sonra yokları oynayan ve üst üste oynadığı üç maçta sekiz puan kaybeden Beşiktaş'ta sistem değişikliği yaşanacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın, son yapılan idmanlarda çift santrfor ile üçlü defansı denemeye başladı. Tecrübeli teknik adamın pazartesi günü oynanacak maçta takımı sahaya bu anlayışla çıkarması sürpriz olmayacak. Çift santrfor tercih edilirse ileri uçta Aboubakar'ın yanında Cyle Larin forma giyecek.

10'a üç aday

Üçlü defans durumunda ise savunmanın göbeğinde Vida, sağda Rosier, solda N'Sakala olacak. Orta alanın kanatlarında Gökhan Töre ile yeni transfer Ghezzal; göbekte Atiba, Josef de Souza ve 10 numara bölgesinde de Âdem Ljajic, Oğuzhan Özyakup ile iyileşmesi durumunda Mensah'tan biri şans bulacak. Sergen Yalçın bu yeni oyun şablonuyla savunmayı ön alandan başlatıp takımın hücumda daha etkin olmasını planlıyor.

SAKATLIK RAPORU
İki kötü, bir iyi haber

Beşiktaş’ta son olarak Ajdin Hasic ve Atakan Üner’in sakatlanması keyifleri kaçırdı. İki oyuncu en az üçer hata takımdan uzak kalacak. Âdem Ljajic de sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda yer almazken 1-2 gün içerisinde takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.