Abdullah Avcı: Kaliteyi artıracağız

Düzenleyen:
Abdullah Avcı: Kaliteyi artıracağız

SPOR Haberleri

Avcı, “Şu anki kadroyla da yola çıkabiliriz ama iki transfer daha düşünüyoruz. Daha fazla kalite daha fazla rekabet için” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Riva’da devam eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı basının karşısındaydı. Durum değerlendirmesi yapan tecrübeli teknik adam, Karadeniz ekibinde olduğu için mutluluğunu dile getirdi. Trabzonspor’un olduğu yerde her zaman hedeflerin de bulunduğunu ifade eden Avcı, bu kadroyla da yola çıkabileceklerini ancak bütçeye uygun iki transferin hem kaliteyi hem de rekabeti artıracağını söyledi.

SON DERECE OLUMLU

Abdullah Avcı, kafasındaki takımı da “Vazgeçmeyen, coşkulu ve tempolu oynayacak, aynı zamanda da kaybetmeyi kabul etmeyen Trabzonspor yapısına uygun bir takım oluşturacağımızı düşünüyoruz” diye detaylandırırken “Hem savunma hem de hücumda beraber oynayan bir ekip istiyoruz.Tempolu ve coşkulu oyunu, akıllı oyunu geliştirmek istiyoruz. Şu an gidişat son derece olumlu” ifadelerini kullandı.

BEN BİLMEM BAŞKAN BİLİR!

Abdullah Avcı, Avrupa’ya transferi gündemde olan Uğurcan Çakır konusunda “Uğurcan Çakır bizim takımın altyapısından gelmiş takım kaptanı ve çok iyi çalışıyor. Kulübün menfaatlerinde başka bir şey olacaksa bunu Başkan’ımız ve yönetim değerlendirir” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...