Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Camia isyanda: Pereira yetmez Koç da gitsin!

Düzenleyen:
Camia isyanda: Pereira yetmez Koç da gitsin!

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli taraftarlar, Malatya ile Kadıköy’de oynanacak ilk yarının son maçında tribünleri takıma destek vermek için değil, Ali Koç’u istifaya davet etmek için dolduracak. Öte yandan devleri peşinden koşturan Attila Szalai'nin Napoli yolunda olduğu iddia edildi.

Emin ULUÇ

Fenerbahçe taraftarının Ali Koç’a olan tepkisi giderek büyüyor. Göreve geldiği günden beri sportif anlamda sarı lacivertli camiaya verdiği başarı sözlerini tutamayan Başkan Ali Koç’un istifası isteniyor. Saracoğlu tribününü aşan isyan, camiayı dört koldan sarmış durumda. Fenerbahçe dernekleri, sosyal medya hesapları Ali Koç’u istifaya davet ederken taraftarlar, Kadıköy’deki Yeni Malatya maçında protestoları zirve noktasına taşımak üzere örgütleniyor.

HAYDİ MAÇA GELİN

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz’ın ardından eski yönetici ve başkan adaylarından Hulusi Belgü de Ali Koç’a olağanüstü genel kurul çağrısında bulundu. Taraftarlar change.org’ta Ali Koç’un kongre kararı alıp istifa etmesi için imza kampanyası başlattı. Sosyal medya, “Ali Koç İstifa” başlıklarıyla yıkılırken Malatya karşılaşmasında tribünler takımı desteklemek için değil, Ali Koç’u protesto etmek için dolacak. Taraftarlar başlama düdüğüyle birlikte “Ali Koç istifa” tezahüratında bulunacak.

Camia isyanda: Pereira yetmez Koç da gitsin!Ligin 19. haftasında 26 Aralık Pazar günü Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

SİSTEM DEĞİŞMİYOR

Karagümrük maçında sonuç alamasa da Fenerbahçe, Malatya karşısına aynı diziliş ve oyuncularla çıkacak. Bundan sonra 4-2-3-1 oynama hedefindeki sarı lacivertlilerde tek değişiklik orta sahada yaşanacak. Sosa’yı kulübeye çekecek olan teknik heyet, Crespo’yu on birde görevlendirecek.

GOLÜN İPTAL GEREKÇESİNE BAK
Zaten adamlar 9 kişi!

Karagümrük maçının hakemi Erkan Özdamar hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Karşılaşma 1-1 devam ederken sarı lacivertliler Serdar Dursun’un golüne seviniyordu ki Özdamar faul düdüğü çaldı. Pozisyonda faul olmadığını savunan Fenerbahçeli oyuncular asıl şoku ise Özdamar’ın “Zaten adamlar 9 kişi” cevabıyla yaşadı!

Camia isyanda: Pereira yetmez Koç da gitsin!Attila Szalai

SZALAI'NİN VALİZİ HAZIR

Devleri peşinden koşturan Attila Szalai her gün biraz daha ayrılığa yaklaşıyor. Başı Chelsea ve Atletico Madrid’in çektiği yarışa sonradan dâhil olan Napoli, Macar oyuncuyu Serie A’ya götürmekte kararlı. Teknik direktör Luciano Spaletti’nin ısrarı, Macar savunmacının rotasını İtalya’ya çevirmesine sebep olmuş görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...