Acun Ilıcalı Hull City'ye Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmak üzere

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı Hull City'ye Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmak üzere

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Championship'te 27 maçta topladığı 39 puanla 9. sırada yer alan ve kısa süre önce Fabio Carvalho transferiyle gücüne güç katan Hull City, gözünü Fenerbahçe'nin Premier League patentli yıldızına dikti.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere'nin Hull City takımı, Fenerbahçe'de çıkarılan oyuncuları kadrosuna katma politikasına devam ediyor.

Daha önce Ozan Tufan, Dimitris Pelkas, Allahyar Sayyadmanesh gibi isimlere imza attıran, bir çok isme de talip olan Championship ekibi yeni bir transferin daha peşinde.

HEDEF PREMİER LEAGUE

Championship'te 27 maçta topladığı 39 puanla 9. sırada yer alan teknik direktör Liam Rosenior yönetimindeki Hull City, bu sezon play-off yarışını sürdürmek için flaş bir transfere imza atmıştı. 

"Kaplan" lakaplı Hull Cityü Liverpool'dan Fabio Carvalho'yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Acun Ilıcalı bu transfer sonrası "15 takım arasından bizi tercih ettiği için çok mutluyuz" dedi.

ACUN ILICALI NEDEN HEP FENERBAHÇE'DEN TRANSFER YAPIYOR?

Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı bilgiye göre; Hull City, Aralık ayından beri Ryan Kent’i istiyor ancak oyuncu henüz ikna olmadı. Fenerbahçe ve Hull City arasında bir problem yok. Transferde Kent’in kararı bekleniyor.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube yayınında "Neden hep Fenerbahçe'den transfer yapıyorsunuz?" sorusuna "Aslında sadece Fenerbahçe'den değil, Süper Lig'den yapıyoruz. Bildiğimiz bir yerden oyuncu almak transfer politikamız" cevabını vermişti.

Acun Ilıcalı Hull City'ye Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmak üzere

İSMAİL KARTAL'DAN ÖNCE GELDİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıkan İngiliz futbolcu 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. 8 milyon Euro piyasa değeri olan Ryan Kent'in Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıldız oyuncu kariyerinde Liverpool, Coventy, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers formaları giydi.

Süper Lig ekipleri de devre arasında Kent'i kiralık istediği ama oyuncunun bu tekliflere sıcak bakmadı.

Acun Ilıcalı Hull City'ye Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmak üzere

Ali Koç yönetimi Ryan Kent'i geçen sezon sonunda henüz yeni teknik direktör belli değilken bonservissiz transfer etmişti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...