Eski takım arkadaşından Ozan Tufan'a hakaret gibi eleştiriler! "Watford onun umrunda değildi"

Düzenleyen:
Eski takım arkadaşından Ozan Tufan'a hakaret gibi eleştiriler! "Watford onun umrunda değildi"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan milli futbolcu Ozan Tufan, eski takım arkadaşı Dan Gosling tarafından topa tutuldu. İngiliz futbolcu, "Watford onun umrunda değildi. Küme düşmemize üzülmedi bile" dedi.

Watford'un 32 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Dan Gosling, TalkSport'a dikkat çekici açıklamalar yaptı. Premier League'e geçen sezon veda eden Londra ekibi, bu sezon yeniden yükselme mücadelesi verecek.

Kadrodaki isimlerden biri olan Gosling, geçen sezon kiralık oynayan takım arkadaşı Ozan Tufan başta olmak üzere soyunma odasını eleştiren sözler sarf etti.

"HİÇBİR ŞEYİ UMURSAMIYORDU"

Gosling'in Ozan Tufan'la ilgili ifadeleri şunları:

"Ozan'ı bir Türk takımından transfer ettiler. Kiralık olarak gelmişti ve kiralık oyuncular kulüp batsa bile umursamaz. Daha önce İngiliz futbolunda oynanamamış birini transfer etmek ne kadar doğru? Takımın kötü gidişinden rahatsız bile değildi. Hiçbir şeyi umursamıyordu!"

"Buraya geldiğinde hiç fit değildi. Değil Watford, İngiltere'ye uygun bir vücut yapısı yoktu. Gerçek bir rezaletti. Gördüğüm en kötü oyuncu topluluğunda oynuyordum. Şimdi kötü oyuncuları gönderdik ve bir üst lige çıkmak için çalışıyoruz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...