Fenerbahçe liderlik koltuğunda! Adana Demirspor engeli 4 golle geçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe liderlik koltuğunda! Adana Demirspor engeli 4 golle geçildi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 3. haftası Fenerbahçe - Adana Demirspor maçıyla kapandı. Geçen hafta Kasımpaşa'ya 6 atıp, Avrupa'da da Viyana deplasmanından zaferle dönen Fenerbahçe, Süper Lig'e 2 maçta 6 gol ve 6 puanla başlayan Adana Demirspor'u Kadıköy'de 4-2 mağlup etti. Jorge Jesus'un takımı Enner Valencia'nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2. yarıda Zajc ve yeni transferi Alioski'nin şık golleri tabelayı belirledi. Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor'u yenilgiyle tanıştı ve Süper Lig'de namağlup takım kalmadı.

FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR ÖZET İZLE

Fenerbahçe zorlu geçmesi beklenen Adana Demirspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Enner Valencia 20'de penaltıdan 1-0 yaptı, 41'de Serdar Dursun'un asistiyle 2-0 yaptı. Ekvadorlu forvet bu seozn Süper Lig'de 3 maçta 6 gole ulaştı.

ALİOSKİ'DEN İLK MAÇ İLK GOL

Fenerbahçe 2. yarıya golle başladı. 47'de Lincoln'ün asisti, Miha Zajc'ın klas golü skoru 3-0 yaptı.

Adana ekibi 76'da Belhanda'nın golüyle farkı 2'ye indirdi: 3-1. 66'da yeni transfer Artem Dzyuba ile skor 3-2'ye geldi. Herkes Adana Demirspor geri mi dönüyor derken Jorge Jesus'un oyuna müdahalesi etki etti ve Fenerbahçe'yi rahatlatan gol 83'te yeni transfer Alioski'den geldi.

Makedon sol bek 80'de oyuna girip 83'te skoru 4-2 yaptı. Adana Demirspor'da Ukraynalı stoper Rakitskiy 82'de direkt kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe liderlik koltuğunda! Adana Demirspor engeli 4 golle geçildi

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 21.45'te başlayanmüsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetti.

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Lemos, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Lincoln, Emre Mor, Valencia, Serdar Dursun

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Rakitskiy, Rodrigues, Ndiaye, Gökhan İnler, Belhanda, Akintola, Onyekuru, Dzyuba

Ligdeki ilk maçında Hangikredi Ümraniyespor ile sahasında 3-3 berabere kalan sarı-lacivertliler, 2. haftada ise deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup etmişti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda hafta içinde deplasmanda karşılaştığı Austria Wien'i de 2-0 yenen Jorge Jesus'un öğrencileri, Adana Demirspor'u mağlup etmeyi başardı.

ADANA DEMİRSPOR ÇOK FORMDA GELDİ

Bitexen Giresunspor'u deplasmanda 3-2 yenerek lige 3 puanla başlayan Adana ekibi, 2. haftada sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u da 3-0 ile geçmişti.

Adana Demirspor, rakibi Fenerbahçe'yi de mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'de 3'te 3 yapmak istiyordu.

Geçen sezon ligin ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanırken, ikinci yarıda oynanan karşılaşmada ise Adana Demirspor rakibine 2-1 üstünlük sağlamıştı.

JOAO PEDRO İLK KEZ KADRODA

Fenerbahçe'nin yeni transferi İtalyan forvet Joao Pedro, sarı-lacivertli formayla bu sezon ilk kez kadroda yer alıyor. Sakatlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalan Pedro, Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından Adana Demirspor müsabakasının kadrosuna alındı.

SÜPER LİG'DE 37. RANDEVU

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 37. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligde daha önce oynanan 36 karşılaşmada Fenerbahçe'nin 21, Adana Demirspor'un 5 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 10 maçta ise eşitliği bozamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...