Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim, nereli? GS Manchester United maçı VAR hakemi kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim, nereli? GS Manchester United maçı VAR hakemi kimdir?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim, adı ne? | Temsilcimiz Galatasaray Manchester United’ı sahasında ağırlayacak. Maç öncesi Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim, nereli, hangi ülkeden ve adı ne merak ediliyor. Peki, GS Manchester United maçı hakemi kim, VAR hakemi, yardımcı hakemler ve dördüncü hakem kimdir? İşte Galatasaray Manchester United Şampiyonlar Ligi maçı hakemi…

Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim? Şampiyonlar Ligi maçlarının 5. Haftasında bu akşam temsilcimiz Galatasaray sahasında Manchester United’ı ağırlıyor. Maçı kimin yöneteceği, düdük çalacak olan hakem araştırılıyor. Peki, Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim, nereli?

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI HAKEMİ KİM, NERELİ?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci haftasında sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile yapacağı maçı, İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'te RAMS Park'ta oynanacak maçta Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ile Inigo Prieto üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak. VAR hakemi henüz açıklanmadı.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Manchester United maçı bu akşam saat 20.45’te başlayacak.

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi

Manchester United: Onana, Dalot, Lindelöf, Maguire, Shaw, Amrabat, McTominay, Garnacho, Bruno Fernandes, Antony, Hojlund

Galatasaray Manchester United maçı hakemi kim, nereli? GS Manchester United maçı VAR hakemi kimdir?

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED MAÇI

HEDEF 'GRUPTAN ÇIKMAK'

Galatasaray'ın Manchester United ile oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk ile takımın kaptanı Fernando Muslera basın toplantısı düzenledi. "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi oyunlar oynadık ama skora yansıtamadık" vurgusunda bulunan Buruk "Hedefimiz gruptan çıkmak. Manchester United ilk maça göre değişti, gelişti. Ligde son altı maçın beşini kazandılar. Kadro olarak da daha iyi duruma geldiler. İyi maçlar oynadık ama kazanamadık. Bu defa taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" dedi.

"BİZİM İÇİN ZOR BİR MAÇ"

Manchester United’ın hocası Erik ten Hag, zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Hollandalı teknik adam "Öncelikle iyi bir performans sergilemek ve kazanmak zorundayız. Tıpkı Everton’ı yendiğimiz gibi... Zor bir ortamda zor bir maç. Sakin kalmalı ve dikkatli olmalıyız. Bunu kendi oyunumuz hâline getirmeliyiz" dedi.

GÖZLER İCARDİ'DE

Galatasaray'da bu akşam bütün gözler Mauro İcardi'de olacak. İngiltere’deki ilk maçta da fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, bu sezon Süper Lig’de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 gol kaydetti. Sarı kırmızılıların Fildişili yıldızı Zaha da son üç lig maçında dört gol attı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cüneyt Özengin 30 Kasım 2023 16:47

Tarafsız bir maç yönetsinler yeterli

Hasan Aydoğan 30 Kasım 2023 16:46

VAR'da Ivan Bebek olacakmış çok kötü hakem

Sonraki Haber Yükleniyor...