'Geçen sezon Galatasaray şampiyon olmasaydı İcardi değil 34 yaşındaki Valencia konuşulacaktı'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
'Geçen sezon Galatasaray şampiyon olmasaydı İcardi değil 34 yaşındaki Valencia konuşulacaktı'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK'yı 2-1 yenen Galatasaray Okan Buruk'la yeni bir iç saha rekoru kırarken, kritik mücadelenin ardından BTV kanalında Ümit Özat'ın yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekti. İşte eski milli futbolcunun 90 dakika değerlendirmeleri...

Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından BTV kanalında Zaha, İcardi, Sanchez, Muslera ve Mertens hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Ümit Özat, milli futbolcu Berkan Kutlu'ya ise ayrı bir parantez açtı. İşte Özat'ın Sarı Kırmızılı camiada bir hayli ilgi uyandıran o yorumları....

İCARDİ NEDEN OYNADI?

Galatasaray bu oyunu bir Bayern Münih maçında oynadı, oyun olarak o maçın birebir kopyası. Oyunu buraya getiren Okan Buruk oldu, Okan Buruk neden Zaha'yla başlamadı, uzun zamandır oynamayan İcardi neden oynadı?

İcardi 10 haftadır gol atmıyor 20 gündür tatilde ilk 11'de oynamak için ne yaptı? Okan Buruk İcardi için şunu düşündü 'ben Antep maçını rahat geçerim onun için böyle bir maçı yakalamışken İcardi'ye tempo kazandırayım' Bu Zaha'nın ağrısı varken oynadığı futbol bu iken kim bilir ağrısı olmasa ne olur?

SAHADA 3 TANE TORREİRA VARDI

Bu galibiyetin kilit ismi Davinson Sanchez'dir. Muslera iki tane kontra atakta araya girdi inanılmaz, şimdi soruyorum size Muslera mı Livakovic mi? Barış sol bekte gol attı ama Berkan muhteşem bir sol bek performansı sergiledi. Oynat hocam Berkan'ı. Sahada bir Torreira vardı sahada sanki 3 Torreira vardı. Nasıl bir tempo bu.

'Geçen sezon Galatasaray şampiyon olmasaydı İcardi değil 34 yaşındaki Valencia konuşulacaktı'

Torreira, Sanchez, Nelsson, Muslera, Berkan, Mertens bunlar mükemmel ötesi oynadı. Kaan, İcardi, Kerem için bunları söyleyemeyiz. Yabancı gelene kadar Berkan Kutlu Galatasaray'ın sol beki olur. 

GALATASARAY ŞAMPİYON OLAMASAYDI İCARDİ'NİN 22 GOLÜ TARTIŞILIRDI

Biri 250 milyon euro harcamış diğeri 300 milyon euro. Maçlardan sonra Okan Buruk 'Galatasaray tarihinde en çok ceza sahasına girilen maç' diyor. İsmail Kartal da Başakşehir maçından sonra 71 kez girdik diyor. Sonuç? Biri 1-0 kazandı diğeri 2-1!

Geçen sene Galatasaray şampiyon olmasaydı İcardi'nin 22 golü tartışılırdı 'beyler 34 yaşındaki Valencia'nın 33 golü vardı hayırdır' denirdi. Zaha mı Tadic mi bin kere Zaha. Zaha'nın attığı gollerde penaltısı yok.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...