‘Hastayım’ diyerek antrenmanlara katılmamıştı! Yıldız oyuncunun aldığı cezayla dudak uçuklatan maaşı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Manchester United forması giyen ve son dönem göstermiş olduğu kötü performansla eleştirilerin hedefinde olan Marcus Rashford, bu sefer fena yakalandı. Antrenmanlara katılmayan ve hasta olduğunu öner süren İngiliz yıldız, gece kulübünde yakalandı. Kulüp tarafından para cezasına çarptırılan Rashford’ın 2 haftalık kazancı ortaya çıktı. Duyanların ağzı açık kaldı.

İngiltere takımlarından Manchester United forması giyen Marcus Rashford, özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Nişanlısı ile ayrılan ve performans olarak çöküşe doğru giden Rashford, bu sefer gece kulüplerinde yakalandı. Antrenmanlara katılmayan yıldız isim, aldığı para cezasıyla şok oldu. 

ANTRENMAN YERİNE GECE KULÜPLERİNDE EĞLENDİ 

Manchester United antrenmanlara katılmayan ve gece kulüplerinde eğlenen Marcus Rashford'ın 2 haftalık maaşı kesildi. Kesilen ceza 25 milyonu bulunurken yıldız oyuncunun 2 haftalık maaşı dudak uçuklattı. 

HAFTALIK MAAŞI DUDAK UÇUKLATTI 

Yaşanan olay sonrası 2. Lig ekibi Newport'ta taraftarlar ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Manchester United ile oynadıkları karşılaşmada Newport taraftarı, "Rashford, haftalık maaşını alabilir miyiz?" pankartı açtı.

‘Hastayım’ diyerek antrenmanlara katılmamıştı! Yıldız oyuncunun aldığı cezayla dudak uçuklatan maaşı ortaya çıktı

BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Manchester United formasıyla bu sezon Marcus Rashford, 26 maçta süre aldı.

Bu maçlarda 4 gol kaydeden 26 yaşındaki oyuncu, 6 assit kaydetti.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...