Kadıköy'de İrfan Can Kahveci'nin gecesi... Fenerbahçe Austria Wien'e rövanşta da 4 çekti!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kadıköy'de İrfan Can Kahveci'nin gecesi... Fenerbahçe Austria Wien'e rövanşta da 4 çekti!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Avusturya'nın Austria Wien takımını 4-1 mağlup etti. İlk maçı deplasmanda 0-2 kazanan ve büyük avantaj elde eden Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de seyircisine bir Avrupa galibiyeti daha izleterek gruplara merhaba dedi. Formasına kavuşan İrfan Can Kahveci 2 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Fenerbahçe'in ilk golü İsmail Yüksek'ten geldi. Mert Hakan Yandaş da golle dönen bir diğer isim oldu. Rakipler yarın belli olacak.

FENERBAHÇE - AUSTRİA WİEN ÖZET İZLE

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Lemos, Gustavo Henrique, Peres, Crespo, İsmail Yüksek, Osayi-Samuel, Alioski, İrfan Can Kahveci, Rossi, Serdar Dursun

Austria Wien: Früchtl, Koumetio, Muehl, Handl, Martins, Ranftl, Braunöder, Fischer, Gruber, Fitz, Tabakovic

İSMAİL YÜKSEK'TEN NEFİS GOL

Fenerbahçe 12. dakikada İsmail Yüksek'in uzaktan nefis golüyle 1-0 öne geçti. Dinamo Kiev eşleşmesinin eleştirilen ismi bu golle büyük moral buldu. Rossi'nin sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda, ilk golde asisti yapan İrfan Can Kahveci arka direkte topu ağlara gönderdi ve 44'te fark 2'ye çıktı.

45+1'te konuk ekip Martinsle skoru 2-1'e getirdi ilk yarı bu skorla bitti.

Kadıköy'de İrfan Can Kahveci'nin gecesi... Fenerbahçe Austria Wien'e rövanşta da 4 çekti!

DİEGO ROSSİ'DEN İKİ ASİST

Uruguaylı yıldız Diego Rossi 70'te İrfan Can'a bir gol daha attırdı: 3-1. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, 6 maç aranın ardından ilk 11'de sahaya çıktı ve maçı 2 gol 1 asistle tamamladı.

Uzun süredir sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş da 77'de Crespo'nun yerine oyuna girip 79'da tabelayı belirleyen isim oldu.

Teknik direktör Jorge Jesus'un takımı son 5 resmi maçında 19 gol attı.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayan müsabakayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetti. Manzano'nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado üstlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra Fernandez.

Kadıköy'de İrfan Can Kahveci'nin gecesi... Fenerbahçe Austria Wien'e rövanşta da 4 çekti!

ARDA GÜLER YEDEK SOYUNDU

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler, Austria Wien karşısında görev yapabilecek.

Ligde oynana Adana Demirspor müsabakasında ailevi sebeplerle kadroda yer alamayan Arda, Austria Wien maçında yeniden formasına kavuştu. 17'lik yıldız 77'de İrfan Can'ın yerine oyuna girdi.

Teknik direktör Jorge Jesus'un belirlediği 23 kişilik UEFA kadrosunda, şu futbolcular bulunuyor:

Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Attila Szalai, Mauricio Lemos, Gustavo Henrique, Luan Peres, Ezgjan Alioski, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Willian Arao, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Miguel Crespo, Arda Güler, Lincoln Henrique, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Enner Valencia ve Serdar Dursun.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...