Messi'yi durdurmak için tüm takım baraja durdu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Messi'yi durdurmak için tüm takım baraja durdu!

SPOR Haberleri

Fransız futbolunun en büyük derbisinde Paris Saint-Germain evinde Marsilya'yı tek golle devirdi. PSG'ye 3 puanı getiren golü Neymar attı. Frikik pozisyonunda Messi'yi durdurmak için Marsilya oyuncularının dizilişi sosyal medyayı salladı. Kalenin neredeyse her yeri çevrildi, baraj arkasına baraj kuruldu. Arjantinli yıldız üst direğe takıldı.

Ligue 1'de 11. haftaya 26 puanla giren Paris Saint-Germain ile 23 puanla giren Marsilya, Parc des Princes'te kozlarını paylaştı.

PSG - MARSİLYA (1-0) ÖZET İZLE

Hafta için Devler Ligi'nde Benfica'ya takılan PSG, konuk ettiği ezeli rakibi Olimpik Marsilya'yı 1-0 mağlup etti.

Parc des Princes Stadı'nda oynanan 11. hafta mücadelesini PSG, 45+2. dakikada Brezilyalı yıldızı Neymar'ın golüyle 1-0 kazandı.

Frikik pozisyonunda Messi'yi durdurmak için Marsilya oyuncularının dizilişi sosyal medyayı salladı. Kalenin neredeyse her yeri çevrildi, baraj arkasına baraj kuruldu. Arjantinli yıldız üst direğe takıldı.

CENGİZ ÜNDER SON 20 DAKİKA

Olimpik Marsilya'da milli futbolcu Cengiz Ünder, 71. dakikada Amine Harit'in yerine oyuna dahil oldu. Samuel Gigot ise 72. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek konuk ekibi 10 kişi bıraktı.

Puanını 29'a çıkaran PSG, liderliğini sürdürürken, 23 puanda kalan Olimpik Marsilya ise dördüncü sırada yer aldı.

https://twitter.com/epikmessianlari/status/1581747432702251008

Messi'yi durdurmak için tüm takım baraja durdu!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...