Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Mustafa Denizli resmen Galatasaray'da!
Spor

Mustafa Denizli resmen Galatasaray'da!

Son Güncelleme: 26 Kasım, 2015 - 17:23
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Mustafa Denizli resmen Galatasaray'da!
Fotoğraf Başlığı Mustafa Denizli resmen Galatasaray'da!

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, kendisini 1.5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Kaydet
a- | +A

Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını bir süredir sürdüren Galatasaray yönetimi, tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile 23 Kasım Perşembe günü el sıkışmıştı. Denizli ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlanırken, tecrübeli çalıştırıcı resmi sözleşmeye de imza attı. Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Resmi sözleşmeyi imzalayan Denizli, her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Törende ilk olarak söz alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şöyle konuştu:
'Bugün Galatasaray için yeni bir sayfa yepyeni bir gün. Dünden dolayı herkes çok üzgün çok kığın ve çok kızgın. Dünkü karşılaşmamız sadece o gütne ait değil birikimin geçmişten gelen problemlerin doğurduğu bir olaydır. Galatasaray başkanı olarak her zaman hesap vermeye hazırım. Biz bundan önceki dtönemde de Galatasaray'da göreve çağırıldıı zaman hiç düşünmedik. Bir telefonla çağırıldığım zaman hemen kabul ettim. Galatasaray'a faydalı olacağımı düşündüğüm için bu genel kurulda aday oldum. Genel kurula çok teşekkür ediyorum görevi bize verdiler. Yönetim kurulu adına da söylüyorum Galatasaray bizi göreve çağırdığı zaman her zaman hazırıdız.

Biz bu külübün geleceğine koyulan ipotekleri kaldırmak için göreve talibiz. Medyada olmak için bu göreve talip olmadık. Çocukluk döneminin heyecanıyla okuldan dersten kaçıp Metin Oktay'ı seyretmek için dersten kaçan o çocuk ruhunu taşıyan Dursun Özbek'im. Ben o ruhu taşıyan kişi olarak Galatasaray hiçbir zaman pes etmez, herkesin bittiği dedi yerden yeniden ayağa kalkar ve ait olduğu yerde en tepede yer almak için mücadelesini sürdürür. Bunun en canlı örneği şu anda sevgili hocam yanımda oturuyor. 1988'i hatırlayalım. 28 Ekim Neuchatel maçı oynadık. O maçta deplasmanda sevgili hocam Mustafa Denizli takımın başındaydı. Fark etmez biz de İstanbul'da 5-0 kazanırız dedi. Bu Galatasaraylı pes etmez, yengilgiyi kabul etmez ruhunun en canlı örneğiydi. Sevgili hocama yuvana hoşgeldin diyorum.

Başkan Dursun Özbek'in ardından söz alan teknik direktör Mustafa Denizli dün günlerinin 10 saatinın yolda geçtiğini belirterek, "Bu nedenle şu saatlerde karşısınızda biraz yorgun görünebiliriz ama bu yorgunluk bizi asla yıldırmaz yıldırmayacaktır. Bu külübe bir çok başarı kazandıran büyük meslektaşlarıma ve daha sonra bugüne kadar camiaya hizmet vermiş tüm meslektaşlarıma teşekkür etmek i stiyorum. Geçmişte yapılanlar ve gelecekte yapılanlar ayrı ayrı konulardır. Bugünden itibaren geçmişle ilgili hiçbir konuyu sorgulamayacağız. Dolayısıyla yarın sabah takımımla birlikte çalışmaya Bismillah diyip yeni bir yol haritisanını bizi nasıl başırıya götüreceğinin planlarını paylaşacağız. G.Saray şu an her takımın zaman zaman yaşadığı olumsuz bir dönemden geçmekte. Bunlar önemli değil ben buraya gelirken camianın ne olduğunu zaten biliyorum. Benim için camia yeni bir başlangıç değil takım yeni bir başlangıç. Takımda çok değerli bir gruptan oluşuyor. Bu ülkenin ve kendi ülkelerinin çok değerli elemanlarının oluşturduğu bir takım. Neler yapabiliriz hangi yönetemlerle bu bulunduğumuz durumdan çıkabiliriz. hayatımda yaptığım bütün çalışmaları inanarak yaptım. Şartları ne olursa olsun kendilerine çok inandığım birgrupla olacağım. Grupla ilgili bireysel mana da verilmiş hiçbir kararım ve beni yönlendirecek hiçbir ön yargım yok. Yarın yeni bir başlangıç yeni bir değerlendirmedir. Uzaktan değerlendirmelerle yakından yapacağım değerlendirmelerde çok farklı sonuçlara ulaşacağımın farkındayım. Karar vericinin doğru ve yanlışı tamamen kendini bağlar. Vereceğim her karar camiamın, takımımın ve kulübümün yanında olacaktır. benim için de takımımın için de bugün yeni bir yol haritasının başlangıç günüdür. Şu an ki tablo beni asla umutsuzluğa sevk etmez. Benim çalışma şartlarım, neyim, kimim neler konusunda hassasım bunları paylaşacağım. Son söyleyeceğim. Allah camiamızın, yönetimimizin ve takımımızın yanında olsun.

Düşünmeden inanmadan bir hedefi belirlemeden bir bütün olamayız. Bu mesajım hem camiamıza hem takımımızadır. Ben onları, onlar beni ve hepimiz camiayı yükseltmek için beraberiz.
Dün bitmiştir, dün de herşey yaşanmıştır. Benim bir şey söyleme ne isteiğim ne arzum ne de yetkim vardır. Ben bu güne kadar kulübümüze hizmet eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Kriz ve baskı benim antrenörlük yaşamımda neredeyse kan kardeşi oldu. Biz kriz ve baskıyı hep olağan gürdük. Bu baskı ve kriz nerede onun araştırmasını yapıp bulduktan sonra dışlarız,. Kiriz ve baskı bizim gölgemiz. Belki onlarla uğraşarak kendimizi yeniliyoruz ve geliştiriyoruz.

Başkan Dursun Özbek'ten Hamzaoğlu'na gönderme!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na göndermede bulundu. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli’nin imza töreninde konuşan Özbek, Atletico Madrid maçında alınan sonuçtan üstü kapalı olarak Hamza Hamzaoğlu’u sorumlu tuttu.

Özbek, “Dünkü olay, dünkü karşılaşmamız, sadece o güne ait bir olay değil. Bir birikimin bir sonucu. Geçmişten gelen problemlerin sonucudur” ifadelerini kullanarak 2-0’lık Atletico yenilgisinin sebebini Hamza Hamzaoğlu döneminden bu yana gelen problemlere bağladı.

Sneijder'in sözleri
Sneijder'in Atletico Madrid maçının ardından yaptığı eleşitirilerle ilgili soruya Başkan Dursun Özbek, 'Biz artık dünü geride bıraktık" yanıtını verdi.

Denizli'den Fikret Orman'a yanıt
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 'Galatasaray'ın başına Beşiktaşlı birinin geçmesi bizim için sevindirici' açıklamasıyla ilgili soruya ise tecrübeli teknik adam, 'Birgün bu camiada hiçbir teknik adama sorulmayan bir soru soruldu. Çocukluğunuzda hangi takımı tutuyorsunuz diye soruldu. Ben de çocukluğumda Beşiktaş'ı tutuyordum dedim. Tüm başkanların görüşleri benim için değerlidir ama en değerli olan kendi görüşümdür. Bana sorulan soruya dürüstlükle cevap verdim ve bu cevaptan da gurur duydum. Bir çok yerde görev yaptım. Teknik adamlık yaşamımın yarısından fazlası bu camiada geçti. Bu mesleğin şartları içerisinde olan bir cevap vermeye çalıştım.

Mustafa Denizli ve Galatasaray birbirine alışıktır
G.Saray'ın hedefleri beklentileri değişmez. Kurulduğundan beri ilk başkanımız Ali Sami Yen 1905'te hedeflerimizi koymuş. hedefimizi başarı. Türkiye en iyi şekilde temsil etmek ve başarı kazanmaktır. Bugün de bu hedeflerde bir değişiklik olmayacaktır. Galatasaray bu yarışta nasıl gideceğini kimlerle gideceğini ince eleyip sık dokuyan bir kulüptür. Mustafa Denizli bu görev için herkesin üzerinde ittifak ettiği bir isimdir. Mustafa Denizli ve Galatasaray birbirine alışıktır.

Yazar : TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 26 Kasım, 2015 - 17:23
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu NSosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Geri sayım başladı! İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak?
    İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
    Kaydet
  • 2
    İçişleri Bakanı Çiftçi'den polis ve bekçilere müjde! Yeni düzenlemenin sinyalini verdi
    İçişleri Bakanı Çiftçi'den polis ve bekçilere müjd...
    Kaydet
  • 3
    "Vakit geldi, hızlı yükselişler bekliyorum" diyere...
    Kaydet
  • 4
    Emekli çalışanlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Haklarınız yanmasın...
    Emekli çalışanlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar...
    Kaydet
  • 5
    Erdoğan Trump'ı, Dışişleri ve MİT Kürt grupları uyardı: Süreç falan filan dinlemez vururuz
    Erdoğan Trump'ı, Dışişleri ve MİT Kürt grupları uy...
    Kaydet
YAZARLAR
  • Yücel Koç
    Yücel Koç Bunları ilk kez CHP sayesinde gördük
    Kaydet
  • Nur Tuğba Aktay
    Nur Tuğba Aktay İsrail’de rejim değişimi için barış ve huzur çemberi
    Kaydet
  • Ömer Faruk Bingöl
    Ömer Faruk Bingöl Borsa defansta bekliyor!
    Kaydet
  • Halime Gürbüz
    Halime Gürbüz İşin ehli
    Kaydet
  • Ömer Ekinci
    Ömer Ekinci İşe alacağım gençte aradığım 9 özellik
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Ne Selçuklu ne Osmanlı, tam bir sentez!
    Ne Selçuklu ne Osmanlı, tam bir sentez!
    Kaydet
  • Gaziantep'te temizlik işçisi babasına yardım eden minik çocuk duygulandırdı
    Gaziantep'te temizlik işçisi babasına yardım eden minik çocuk duygulandırdı
    Kaydet
  • Erzurum'da trafik kazası! Köpeği kucağına atlayan sürücü refüje çarptı
    Erzurum'da trafik kazası! Köpeği kucağına atlayan sürücü refüje çarptı
    Kaydet
  • Beş senede 1,3 milyon kültür varlığı ele geçirildi
    Beş senede 1,3 milyon kültür varlığı ele geçirildi
    Kaydet
  • Ankara'da çiftliğe giren kurt sürüsü küçükbaş hayvanları telef etti
    Ankara'da çiftliğe giren kurt sürüsü küçükbaş hayvanları telef etti
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Jet yakıtı maliyeti patladı: Uçuş iptalleri ve zamlar yolda
Jet yakıtı maliyeti patladı: Uçuş iptalleri ve zamlar yolda
Kaydet
Montella kararını verdi: İşte A Milli Takımın Kosova 11'i
Montella kararını verdi: İşte A Milli Takımın Kosova 11'i
Kaydet
Bir dönem herkesin cebindeydi... 25 kuruşlar artık altınla yarışıyor!
30 bin liralık, 25 kuruş!
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası