Robin van Persie, Türkiye'ye sıcak bakıyor
Robin van Persie, Manchester United'daki geçen sezon performansının çok iyi olmadığını bildiğini ama yine de kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.
Kaydet
|
'En iyi formumda olmalıyım'
Hollandalı oyuncu, EURO 2016'da Hollanda formasını giymeyi çok istediğini belirterek, bunun için takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi. Van Persie, "EURO 2016 için en iyi formumu yakalamam şart. Bunun için de önümüzdeki sezon düzenli olarak forma giymem gerekiyor. EURO 2016'da yer alma isteğim, geleceğim ile ilgili vereceğim kararda büyük rol oynayacak" diye konuştu.
'Önceliğim ailemin mutluluğu'
Hollandalı yıldız, gelecek sezonki adresinin neresi olacağını söylemedi ancak, "Yapacağım seçimde 1 numaralı önceliğim, karım Bouchra ve çocuklarım Shaqueel ile Dina Layla'nın mutlu olmasını sağlamak" diye konuştu. Hollanda basınında daha önce çıkan haberlerde, Van Persie'nin, müslüman olan karısı nedeniyle Türkiye'ye transfer olmaya sıcak baktığı belirtilmişti.
Fanatik
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
