Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Samsunspor'da parola galibiyet

Samsunspor'da parola galibiyet
Fotoğraf Başlığı Samsunspor'da parola galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kaydet
a- | +A

Alacakları ödenmediği için bir süre önce idmana çıkmayan ve Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu'nu protesto eden kırmızı-beyazlı futbolcular, bugün yapılan idmanda yer aldı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, sağanak yağış altında çalışan futbolcular, koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. İdmanın son bölümünde taktik ağırlı çift kale maç yapan kırmızı-beyazlılar, hazırlıklarını tamamladı.

Sakatlıkları geçen Mbilla, Canberk Aydın ve kaleci Soner Şahin'in takımla çalışmalara katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bu arada, Samsunspor'un sabah karayoluyla Ordu'ya gideceği bildirildi.

Öte yandan, Samsunspor Takım Kaptanı Musa Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ekonomik sıkıntıya rağmen futbolcuların her maça galibiyet parolasıyla çıktığını söyledi.

Ordu'dan puan veya puanlarla dönmeyi arzuladıklarını belirten Aydın, "Samsunspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Bunun için futbolcular ve teknik heyetimiz tüm sıkıntılara rağmen çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.