Sergio Ramos'a İspanya Milli Takımı'ndan "seni artık düşünmüyoruz" telefonu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sergio Ramos'a İspanya Milli Takımı'ndan "seni artık düşünmüyoruz" telefonu

SPOR Haberleri

İspanya Milli Takımı ile 2 kez Avrupa Şampiyonası (2008, 2012) ve 1 kez de Dünya Kupası (2010) kazanan Sergio Ramos, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Ramos, Luis Enrique tarafından da 2022 Dünya Kupası kadrosuna alınmamıştı. İspanyollar'ın yeni hocası Luis de la Fuente de Ramos'u düşünmüyor.

Paris Saint Germain forması giyen İspanyollar'ın ünlü savunma oyuncusu Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'ndaki kariyerini sonlandırdı. 36 yaşındaki Ramos, son oynayan 2022 Dünya Kupası kadrosuna alınmamıştı.

Ramos, yaptığı yazılı açıklamada, İspanya'nın Katar'daki Dünya Kupası'nda son 16 turunda elenmesinin ardından görevinden alınan Luis Enrique'nin yerine teknik direktörlüğe getirilen Luis de la Fuente ile telefon görüşmesi yaptığını ve kadrosunda yer almayacağını öğrendiğini bildirdi.

YENİ HOCA DA İSTEMEDİ

"Zaman geldi, sevdiğimiz ve heyecanlandığımız kırmızı formaya, milli takıma güle güle deme zamanı." diye yazan Ramos, "Milli Takım'ın şu andaki teknik direktöründen bu sabah telefon aldım. Spor kariyerimin ve performansımın nasıl devam edeceğine bağlı olmadan beni kadrosunda hesaba katmayacağını söyledi. Zor olsa da daha uzun süreceğini umsam da bir dönemin sonu." ifadelerini kullandı.

Ramos, Luis Enrique tarafından da 2022 Dünya Kupası kadrosuna alınmamıştı.

İspanyol futbolunun son dönemlerdeki en önemli defans oyuncularından biri olan 36 yaşındaki Ramos, 2004-2021 yılları arasında 177 kez milli formayı giyerek, 23 gol attı.

Ramos, İspanya Milli Takımı ile 2 Avrupa Şampiyonası (2008, 2012) ve 1 Dünya Kupası (2010) kazandı.

Sergio Ramos'a İspanya Milli Takımı'ndan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...