Trabzonspor Ümraniyespor deplasmanında yara sardı... Trezeguet'den 3 puanı getiren gol

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor Ümraniyespor deplasmanında yara sardı... Trezeguet'den 3 puanı getiren gol

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Ümraniyespor'a konuk olan Trabzonspor 0-1 galip geldi. Ligde 2 maçtır kazanamayan ve Devler Ligi'ne veda eden Bordo-Mavililer, İstanbul deplasmanında kazanarak krizden çıkmayı başardı. Fırtına'ya 3 puanı getiren gol 60. dakikada Trezeguet'den geldi. Ümraniyespor son 4 maçında da sahada 1-0'lık sonuçlarla mağlup ayrıldı.

ÜMRANİYESPOR - TRABZONSPOR (0-1) ÖZET İZLE

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Ümraniyespor'u tek golle devirdi: 0-1.

ÜMRANİYESPOR: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Sackey, Kartal, Oğuz, Onur, Valentin, Umut Nayir.

TRABZONSPOR: Muhammet Taha, Dorukhan, Bartha, Denswil, Eren, Gbamin, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Djaniny

Trabzonspor Ümraniyespor deplasmanında yara sardı... Trezeguet'den 3 puanı getiren gol

UMUT BOZOK 2. YARIDA OYNADI

Antalyaspor deplasmanında 5 yedikten sonra evinde Galatasaray karşısında 1 puana razı olan Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda da Kopenhag'a elenmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımı yaşadığı ufak çağlı bu krizden çıkış maçı olarak gördüğü Ümraniyespor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyordu.

Bordo-mavili takımda Marek Hamsik, Anastisos Bakasetas ve Abdülkadir Ömür iyileşerek bu maçta formalarına kavuştu.

Kopenhag'a satılan Andreas Cornelius'un yerine transfer edilen Maxi Gomez maç kadrosunda olmadığı için tribünden izledi. Süper Lig'in gol kralı Umut Bozok ise yedek soyunduğu maça 46. dakikada girdi. 26 yaşındaki yıldız 90+2'de karşı karşıya pozisyonu gole çeviremedi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçı Arda Kardeşler yönetti.

Trabzonspor Ümraniyespor deplasmanında yara sardı... Trezeguet'den 3 puanı getiren gol

VALENTİN GHEORGHE'YE MİLLİ DAVET

Ümraniyespor'un bu yaz FCSB'den kiraladığı Valentin Gheorghe, Romanya Milli Takımı'na sçeildi. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu 3-3'lük Fenerbahçe maçında nefis bir gol atmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "23 ve 26 Eylül tarihlerinde oynanacak olan UEFA Uluslar Ligi maçları için Romanya Milli Takımı'na davet edilen oyuncumuz Valentin Gheorghe'yi tebrik eder başarılarının devamını dileriz" dendi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...