Maxi Gomez'ın Trabzonspor'a transferinin perde arkasından Bardhi ile Barta çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Maxi Gomez'ın Trabzonspor'a transferinin perde arkasından Bardhi ile Barta çıktı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor'un ezeli rakibi Fenerbahçe'ye attığı Maxi Gomez çalımının yankıları sürüyor. 26 yaşındaki Uruguaylı santrfor bugün Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye’ye gelecek. Hızlı gelişen transfer sürecinde La Liga'dan yeni transferler Marc Bartra ile Enis Bardhi'nin verdiği referanslar etkili oldu.

Trabzonspor yönetimi Maxi Gomez ve temsilcisi Stefano Castagna’yı almak için Valencia’ya özel jet yolladı. Karadeniz ekibi, Valencia ve oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Bordo-Mavililer, İspanyol ekibine bonuslar ile birlikte 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşmada sonraki satıştan pay maddesi de bulunuyor.

Trabzonspor, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Gomez'in bonservisi için Valencia'ya 3 milyon Euro'yu taksitler halinde ödeyecek.

OLUMLU REFERANS

Real Betis'ten transfer edilen Marc Bartra ile Levante'den gelen Enis Bardhi, La Liga'dan tanıdıkları Uruguaylı golcünün transferinde görüşmelere dahil oldu. İki yeni transfer de Maxi Gomez'e Trabzonspor'a gelmesi halinde çok mutlu olacağını söyledi.

Maxi Gomez, bugün Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye’ye gelecek.

Öte yandan, Alexandeer Sörloth'u Real Sociedad'a, Maxi Gomez'i de ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'a sosyal medyada tepki yağıyor. Sarı-Lacivertli yönetimin bu tepkileri bitirmek için Galatasaray'ın hedefindeki ARjantinli yıldız Mauro Icardi'yi bitirmek istediği gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...