Fiat Egea yeni kampanyasını duyurdu! Yarısını ödeyen anahtarı kapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fiat Egea yeni kampanyasını duyurdu! Yarısını ödeyen anahtarı kapacak

T-Otomobil Haberleri

Fiat Egea Mayıs boyunca yarısını öde kampanyası sürüyor! 253 bin TL ödeyen anahtarı alıyor!

Fiat Egea Mayıs ayına özel teklifinde son günler geldi çattı. Yeni aracına uygun ödeme koşulları ile kavuşmak isteyen araç sahipleri bu habere memnun olacak.

Fiat Egea modellerinde geçerli yarısını şimdi öde kampanyası uzun süredir aklındaki aracı satın almak isteyen vatandaşlar için acil destek sunuyor. Güncel Mayıs ayı kampanyalı fiyatları üzerinden yeni Egea modelini şimdi alan yarısını bu ay öderken kalanını seneye ödeyecek.

Araç fiyatları son dönemlerde enflasyona yenik düşüyor. Sıfır araç alabilmek neredeyse imkansız hale gelirken firmaların sunduğu kampanyalı teklifler zor anlarda destek oluyor. Araç satın almak için belirli bir birikimi olanlar fakat parasını denkleştirmekte zorlananlar için vakit kazandıran bu benzersiz teklif sadece 1 Haziran tarihine kadar geçerlidir.

Fiat Egea yeni kampanyasını duyurdu! Yarısını ödeyen anahtarı kapacak

tgrthaber.com.tr'nin yayımladığı habere göre, Sıfır km otomobil sahibi olmak isteyenler için markalardan kampanyalar duyurulmaya başladı. Fiat’tan gelen kampanya sonrasında birçok kişi için araç alma fırsatı yeniden doğdu. Fiat Egea ailesi tarafından duyurulan kampanya kapsamında yarısını şimdi, kalanını ise 1 sene sonra ödeme seçeneği sunulacak. 

Kampanyaya ilişkin faiz oranları ise araç fiyatına, kullanılan kredi koşullarına ve müşteri tipine göre değişiklik gösterecektir. 24 ay vadelerle geçerli olacak finansman kampanyası kapsamında 0 km 2023 model yılı tüm Egea modelleri kampanyaya dahildir. 2 Mart – 3 Nisan 2023 tarihleri arasında kampanya geçerli olacak. Stoklarla sınırlı kampanya sayesinde sıfır km Fiat Egea otomobil satın almak isteyenler için cazip finansman seçenekleri sunulacak. Uygun geri ödeme koşulları ve fiyat seçenekleri sayesinde Fiat Egea modellerine birçok kişi kolaylıkla sahip olabilecek. 

FİAT EGEA  YARISINI 1 YIL SONRA ÖDE KAMPANYA DETAYLARI

Fiat Egea ile başlatılan yarısını seneye öde kampanyası detayları belli oldu. Şartları sağlayan müşteri yeni aracını satın almak için Fiat yetkili satıcıları ile iletişime geçebilir. Stoklarla sınırlı olan kampanya sıfır kilometre 2023 model araç satışında geçerlidir.Kampanya geçerliliği 24 ay ve üzeri vadelerde geçerliliğini yitirir.

Fiat satış bayiliklerinde uzun kuyruklar oluşturan kampanyaya katılım için kullanılacak kredi koşulu ve müşteri tipine farklılık gösterebiliyor. Fiat Egea'nın 3 Mayıs tarihinde başlayan kampanyası 1 Haziran tarihinde sona erecek.

FİAT EGEA SEDAN FİYAT LİSTESİ

Benzersiz tasarımı iç mekandaki konfor hacmi ve gelişkin donanımsal özellikleri ile rakiplerine fark atan Egea kampanyalı dönemde yok satıyor. Yarısını şimdi öde kampanyası ile en uygun araç modeli 200 bin TL’den başlayan fiyat listesi üzerinden satın alınabiliyor. 2023 Fiat Egea Sedan modeli güncel araç fiyat listesi:

  • Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP Easy donanım paketi 506.900 TL
  • Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP Plus donanım paketi 527.800 TL
  • Fiat Egea 1.3 M.Jet 95 HP Easy donanım paketi 688.900 TL
  • Fiat Egea 1.6 M.Jet 130 HP DCT Easy donanım paketi 780.900 TL

Kaynak: tgrthaber.com.tr

Derleyen: turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...