Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

11 ve 17 yaşındaki kız kardeşler sırra kadem bastı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
11 ve 17 yaşındaki kız kardeşler sırra kadem bastı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da 11 ve 17 yaşındaki Suriyeli iki kız kardeş adeta sırra kadem bastı. Aniden ortadan kaybolan kızlarını her yerde arayan ancak bulamayan gözü yaşlı aile yardım bekliyor.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan Suriyeli iki genç kız, aniden ortadan kayboldu. Öğle saatlerinde evden çıkan veya kaçırılan 17 yaşındaki Hamide Salih ve 11 yaşındaki kız kardeşi Hatice Salih, sırra kadem bastı. Aileleri, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kızlarını her yerde aramalarına rağmen bulamadı. Geride hiçbir not ve iz bırakmayan iki kız kardeş kayıplara karışırken, gözü yaşlı çaresiz ailesi polise müracaat etti.

"KAÇTILAR MI YOKSA KAÇIRILDILAR MI BİLMİYORUZ"

Amca Hasan Salih, yeğenlerinin hayatından endişe ettiklerini belirterek, "11 yaşındaki yeğenim Hatice ve 17 yaşındaki ablası Hamide âniden ortadan kayboldular. Her yerde aradık, ancak bulamadık. Daha sonra polise gittik. Fakat hâlâ kendilerinden bir haber yok. Evden mi kaçtılar, yoksa kaçırıldılar mı bilmiyoruz. Her yerde onları arıyoruz. Hayatlarından endişeliyiz. Yetkililerden ve kızlarımızı görenlerden rica ediyoruz. Lütfen bize yardımcı olun" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...